A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 30 Aralık 2022 #1 Merhaba. Oyunu açıyorum ve ilk 15 dk oynuyorum bir sıkıntı olmuyor. Daha sonra birden donuyor ve biraz sonra RDR2 yanıt vermiyor hatasını alıyorum. Oyun Steam'den alındı. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba. Oyunu açıyorum ve ilk 15 dk oynuyorum bir sıkıntı olmuyor. Daha sonra birden donuyor ve biraz sonra RDR2 yanıt vermiyor hatasını alıyorum. Oyun Steam'den alındı. Şimdiden teşekkür ederim.
M Mor1arty Picopat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 201 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2022 #2 Oyunun grafik ayarlarındaki Graphics API kısmını aşağıdaki gibi değiştirirsen düzelebilir. Artı 0 Eksi
KS KS A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 31 Aralık 2022 #3 Mor1arty dedi: Oyunun grafik ayarlarındaki Graphics API kısmını aşağıdaki gibi değiştirirsen düzelebilir.Eki Görüntüle 1618406 Genişletmek için tıkla... Daha kötü oldu bu sefer. Artı 0 Eksi
Mor1arty dedi: Oyunun grafik ayarlarındaki Graphics API kısmını aşağıdaki gibi değiştirirsen düzelebilir.Eki Görüntüle 1618406 Genişletmek için tıkla... Daha kötü oldu bu sefer.
Georgy Zhukov Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 969 Çözümler 1 Yer İzmir 31 Aralık 2022 #4 Arrandale0 dedi: Merhaba. Oyunu açıyorum ve ilk 15 dk oynuyorum bir sıkıntı olmuyor. Daha sonra birden donuyor ve biraz sonra RDR2 yanıt vermiyor hatasını alıyorum. Oyun Steam'den alındı. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama yap olmazsa sil tekrar yükle Artı 0 Eksi
Arrandale0 dedi: Merhaba. Oyunu açıyorum ve ilk 15 dk oynuyorum bir sıkıntı olmuyor. Daha sonra birden donuyor ve biraz sonra RDR2 yanıt vermiyor hatasını alıyorum. Oyun Steam'den alındı. Şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama yap olmazsa sil tekrar yükle
KS KS A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 5 Ocak 2023 #5 Georgy Zhukov dedi: Dosya doğrulama yap olmazsa sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Ikisini de yapmıştım zaten. Artı 0 Eksi
Georgy Zhukov dedi: Dosya doğrulama yap olmazsa sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Ikisini de yapmıştım zaten.