RDR2 yanlışlıkla geçilen yan görev tekrar gelir mi?

Berkocuk

Hectopat
Makaleler
2
Arkadaşlar yanlışlıkla bir yan görevi atla hızlıca giderken geçtim. Tekrar geri gelir mi aynı yan görev? Bilgisi olan varsa yazsın?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: T21
Geçtiğin yere yakın bir yerde kamp kurup bekleyebilirsin. Beyaz gözüken soru işareti veya harfli olan görevler için diyorsan belli zaman aralıkları var. Mesela örnek olarak MD görevi geceleri çıkar. Veya beklemem dersen eski bir kayıt açabilirsin. Eğer bir görevi yapmadan chapter atlarsan o görev bir daha geri gelmez, onu da belirteyim. Her chapter aralığında belli sayıda yan görev bulunuyor. Bütün görevleri yapmak istiyorsan her chapter'da haritayı tümüyle gezip kontrol etmen lazım. Chapter'dan kastım ana hikayede ilerlemen. Kaçıncı chapter olduğu yazıyor geçişlerde.

Her yan görev çıkmaz mesela define haritası satan adam var. Tehdit edersen 10K'dan 5K'ya düşüyor eğer beleşe alıyım diye adamı öldürürsen üstünden harita çıkmıyor ve görev yok oluyor.
Hayır, öldürsen de üstünü arayıp haritayı alabiliyorsun. Hatta direk öldürmeden çalabiliyorsun. Ama kaçarsa geri geliyor mu onu bilmiyorum.
Arkadaşlar yanlışlıkla bir yan görevi atla hızlıca giderken geçtim. Tekrar geri gelir mi aynı yan görev? Bilgisi olan varsa yazsın?
Eğer görev dediğin haritada kısa bir süreliğine yanıp sönen beyaz bir noktaysa aradan vakit geçince geri gelir. Ama eğer haritada harfler veya soru işaretiyle gözüken bir görevse bazen gelmiyor. Bu görevler çoğunlukla bir kaç bölümden oluşuyor ve eğer aradan epey vakit geçtiyse geri gelmez genelde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…