Ahmetzbkn Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 225 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Notebook bakım onarımcısı ve özel güvenlik 29 Ekim 2020 #1 2. silah kılıfını açtım. Silahın üzerine gelince sağda Tab tuşu ve yukarı aşağı ok işareti çıkıyor fakat ne yaptıysam yerdeki silahı alamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2020
2. silah kılıfını açtım. Silahın üzerine gelince sağda Tab tuşu ve yukarı aşağı ok işareti çıkıyor fakat ne yaptıysam yerdeki silahı alamıyorum.
Çözüm Ahmetzbkn 30 Ekim 2020 Arkadaşlar sağ olun kamp alanında silahı bırakma seçeneği varmış orada silahı bırakıp onun yerine yeni silah alabildim sorunum kısmen çözüldü.
Arkadaşlar sağ olun kamp alanında silahı bırakma seçeneği varmış orada silahı bırakıp onun yerine yeni silah alabildim sorunum kısmen çözüldü.
2 208247 Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 3.384 Çözümler 38 29 Ekim 2020 #2 Oyun orijinal mi? Orijinalse oyunu "Repair" yapın. Artı 0 Eksi
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 29 Ekim 2020 #3 Ahmetzbkn dedi: 2. silah kılıfını açtım. Silahın üzerine gelince sağda Tab tuşu ve yukarı aşağı ok işareti çıkıyor fakat ne yaptıysam yerdeki silahı alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar'dan başka bir tuş atayın. Oyun orjinal değilse de bu tarz hatalar yaygın. İyi fixlenememiş, fazla ömrü yok. Artı 0 Eksi
Ahmetzbkn dedi: 2. silah kılıfını açtım. Silahın üzerine gelince sağda Tab tuşu ve yukarı aşağı ok işareti çıkıyor fakat ne yaptıysam yerdeki silahı alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar'dan başka bir tuş atayın. Oyun orjinal değilse de bu tarz hatalar yaygın. İyi fixlenememiş, fazla ömrü yok.
KS KS Ahmetzbkn Centipat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 225 Çözümler 2 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Notebook bakım onarımcısı ve özel güvenlik 30 Ekim 2020 #4 Arkadaşlar sağ olun kamp alanında silahı bırakma seçeneği varmış orada silahı bırakıp onun yerine yeni silah alabildim sorunum kısmen çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar sağ olun kamp alanında silahı bırakma seçeneği varmış orada silahı bırakıp onun yerine yeni silah alabildim sorunum kısmen çözüldü.