RDR2 yüklendikten sonra bilgisayarın sesi azaldı

591529

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Red Dead Redemption 2 oyununu indirip oyuna girdikten sonra bilgisayarın sesinin oldukça azaldığını fark etim. Aynı durum USB girişi ile taktığım kulaklığımda da mevcut oyundan kaynaklı olacağını düşünüp oyunu sildim ama sorun düzelmedi. 2-3 haftadır bütün yöntemleri denedim sonuç yok. Oyuna da 150 TL gibi bir para verdim. Sorunu çözüp rahat bir şekilde oynamak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masası>donanım ve ses>ses>kulaklığını veya hoparlörünü seç sağ tıkla özelliklere gel>düzeyler. Buradan kısılıp kısılmadığını kontrol et, sona çek. Ben de aynı şeyi yaşamıştım ve buradan ses kendiliğiden azalmıştı.

Daha önce denemiştim tekrar denedim sonuç yok oyunun sesi çok yüksek olduğu için kulaklığın kendini korumaya aldığını düşünüyorum yani ses kısıtlaması gibi bir şeyin olduğunu çünkü kulaklığı başka bilgisayara taktığımda ses miktarı yine aynı bilgisayarın kendi hoparlöründe de aynı durum

İfadeler: WHT
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…