RDR2'de "50 dolar topla" görevi nasıl hızlı yapılır?

Görev toplamda 50 dolar para toplamamı istiyor ama millet sürekli 40-50 cent veriyor ve 3 dolara dahi ulaşamadım. Bu görevi nasıl hızlandırabilirim?

Bir vagon vardı neresi hatırlamıyorum ama 1500 dolar veriyor diye hatırlıyorum. İnternette videoları var zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görev toplamda 50 dolar para toplamamı istiyor ama millet sürekli 40-50 cent veriyor ve 3 dolara dahi ulaşamadım. Bu görevi nasıl hızlandırabilirim?

At alıp sat açıksa görevi hatirlamiyorum, ekstra bazen bir adam var senle duello yapiyorlara odulu veriyor onu da yap. kamplara git.

oyunu bitireli çok oldu ama postanelerde vagon mektupları oluyordu yanlış hatırlamıyorsam o mektuplar ile vagon soyuyorduk baya para geliyordu

Vagon soyma veya satma işe yaramıyor. Sadece millete silah doğrultup para vermeye zorlayarak oluyor görev. Trenleri soymak da oluyormuş ona da bakacağım.

@Schwagos onu bir deneyeyim. Kadınları hiç soymamıştım.

Dert edilecek bir şey değilmiş; trene binip soygun yaptım daha ilk vagonda 46 dolar civarı ganimet çıktı ve tamamlandı 😁

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı