Görev toplamda 50 dolar para toplamamı istiyor ama millet sürekli 40-50 cent veriyor ve 3 dolara dahi ulaşamadım. Bu görevi nasıl hızlandırabilirim?
Görev toplamda 50 dolar para toplamamı istiyor ama millet sürekli 40-50 cent veriyor ve 3 dolara dahi ulaşamadım. Bu görevi nasıl hızlandırabilirim?
oyunu bitireli çok oldu ama postanelerde vagon mektupları oluyordu yanlış hatırlamıyorsam o mektuplar ile vagon soyuyorduk baya para geliyorduGörev toplamda 50 dolar para toplamamı istiyor ama millet sürekli 40-50 cent veriyor ve 3 dolara dahi ulaşamadım. Bu görevi nasıl hızlandırabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.