Poyraz_Karayel Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #1 RDR2'de alt yazı nasıl açılır arkadaşlar? Bir türlü bulamadım.
Çözüm madlyn 30 Kasım 2020 Display bölümünde. Settings-> Display-> Subtitles. Pc kapalı ama böyle hatırlıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Display bölümünde. Settings-> Display-> Subtitles. Pc kapalı ama böyle hatırlıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.327 Çözümler 9 30 Kasım 2020 #2 Display bölümünde. Settings-> Display-> Subtitles. Pc kapalı ama böyle hatırlıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi Çözüm
Display bölümünde. Settings-> Display-> Subtitles. Pc kapalı ama böyle hatırlıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Poyraz_Karayel Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #3 madlyn dedi: Display bölümünde. Settings-> Display-> Subtitles. PC kapalı ama böyle hatırlıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Oldu sayende. Artı 0 Eksi
madlyn dedi: Display bölümünde. Settings-> Display-> Subtitles. PC kapalı ama böyle hatırlıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Oldu sayende.