dilekdilek Centipat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Nisan 2023 #1 Merhaba, RDR2 oynarken geçen gün harita kırmızı bir konum işareti çıktı haritada işaretlemedim ancak hiçbir şekilde gitmedi. Bugün tekrar girdiğimde bir tane daha olduğunu gördüm. Sebebini bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (21).png 2,6 MB · Görüntüleme: 141 Ekran Görüntüsü (22).png 2,2 MB · Görüntüleme: 141
Merhaba, RDR2 oynarken geçen gün harita kırmızı bir konum işareti çıktı haritada işaretlemedim ancak hiçbir şekilde gitmedi. Bugün tekrar girdiğimde bir tane daha olduğunu gördüm. Sebebini bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim.
bluesalternative Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #2 bulabildin mi ? Artı 0 Eksi
KS KS dilekdilek Centipat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 10 Ocak 2024 #3 bluesalternative dedi: bulabildin mi ? Genişletmek için tıkla... klavyeden z’ye basınca konum işaretleniyormuş, tekrar z’ye basınca gidiyor. yanlışlıkla z’ye basmışım ben de. Artı 0 Eksi
bluesalternative dedi: bulabildin mi ? Genişletmek için tıkla... klavyeden z’ye basınca konum işaretleniyormuş, tekrar z’ye basınca gidiyor. yanlışlıkla z’ye basmışım ben de.
bluesalternative Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 214 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2024 #4 dilekdilek dedi: Klavyeden Z'ye basınca konum işaretleniyormuş, tekrar Z'ye basınca gidiyor. Yanlışlıkla Z'ye basmışım ben de. Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını yapmışım ne ara yaptım bilmiyorum ama 3-4 gündür kafamdaydı bu aydınlattığın için sağ ol. Artı 0 Eksi
dilekdilek dedi: Klavyeden Z'ye basınca konum işaretleniyormuş, tekrar Z'ye basınca gidiyor. Yanlışlıkla Z'ye basmışım ben de. Genişletmek için tıkla... Ben de aynısını yapmışım ne ara yaptım bilmiyorum ama 3-4 gündür kafamdaydı bu aydınlattığın için sağ ol.