Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.301 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:26 #1 Bacakları görünmez oldu. Hafif üst vücüdu da görünmez oldu. Oyun dosyalarını doğruladım gene olmuyor.
Bacakları görünmez oldu. Hafif üst vücüdu da görünmez oldu. Oyun dosyalarını doğruladım gene olmuyor.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.189 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:30 #2 mod falan kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
tahatrkk Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 143 Salı 17:30 #3 Fenerbahçelii dedi: Bacakları görünmez oldu. Hafif üst vücüdu da görünmez oldu. Oyun dosyalarını doğruladım gene olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende DLSS açıkken görüntüde sıkıntılar oluyordu ağaçlar falan kayboluyordu DLSS'den veya FSR'dan olabilir. Artı 0 Eksi
Fenerbahçelii dedi: Bacakları görünmez oldu. Hafif üst vücüdu da görünmez oldu. Oyun dosyalarını doğruladım gene olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende DLSS açıkken görüntüde sıkıntılar oluyordu ağaçlar falan kayboluyordu DLSS'den veya FSR'dan olabilir.
KS KS Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.301 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 17:45 #4 Ali Ataberk dedi: Mod falan kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Çok eskiden kurmuştum sonrasında oyunu sildim zaten şu an yükledikten sonra bir mod kurmadım. Artı 0 Eksi
Ali Ataberk dedi: Mod falan kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Çok eskiden kurmuştum sonrasında oyunu sildim zaten şu an yükledikten sonra bir mod kurmadım.