WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.602 Makaleler 1 Çözümler 7 10 Nisan 2023 #1 Yeni başladım, satın alabileceğim veya etraftan bulabileceğim güzel at önerisi yapabilecek var mı?
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.377 Makaleler 5 Çözümler 30 10 Nisan 2023 #2 Yeni başladıyanız Beyaz Arap Atı iyidir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yeni başladıyanız Beyaz Arap Atı iyidir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MeshAle Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 253 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #3 Arap atı öneririm gerçi yeni başladıysanız satın alamayabilirsiniz fiyatı biraz tuzlu fakat nadirde olsa etrafta bulunabiliyor diye biliyorum.
Arap atı öneririm gerçi yeni başladıysanız satın alamayabilirsiniz fiyatı biraz tuzlu fakat nadirde olsa etrafta bulunabiliyor diye biliyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.284 Makaleler 3 Çözümler 197 10 Nisan 2023 #4 Kesinlikle Mustang. Arap atlarından çok daha ucuz ve iyi. Mapin yarısını dört nala geçebiliyor.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.602 Makaleler 1 Çözümler 7 10 Nisan 2023 #5 MeshAle dedi: Arap atı öneririm gerçi yeni başladıysanız satın alamayabilirsiniz fiyatı biraz tuzlu fakat nadirde olsa etrafta bulunabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nerden satın alabilirim.Ayrıca kaç para olduğu hakkında bir fikriniz var mı?
MeshAle dedi: Arap atı öneririm gerçi yeni başladıysanız satın alamayabilirsiniz fiyatı biraz tuzlu fakat nadirde olsa etrafta bulunabiliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nerden satın alabilirim.Ayrıca kaç para olduğu hakkında bir fikriniz var mı?
MeshAle Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 253 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #6 WosTidReis dedi: Nerden satın alabilirim.Ayrıca kaç para olduğu hakkında bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kasabalarda atların satıldığı mekanlar oluyor tam tarif edemem oynamayalı baya oluyor. Fiyatıda bir kaç bindi sanırım yanlış olabilir.
WosTidReis dedi: Nerden satın alabilirim.Ayrıca kaç para olduğu hakkında bir fikriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kasabalarda atların satıldığı mekanlar oluyor tam tarif edemem oynamayalı baya oluyor. Fiyatıda bir kaç bindi sanırım yanlış olabilir.
Nicodoz Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.407 Çözümler 2 10 Nisan 2023 #7 ItsAllGoodman dedi: Kesinlikle mustang. Arap atlarından çok daha ucuz ve iyi. Mapin yarısını dört nala geçebiliyor. Genişletmek için tıkla... Mustang a Tier'i geçtim b tier olarak gösteriliyor.
ItsAllGoodman dedi: Kesinlikle mustang. Arap atlarından çok daha ucuz ve iyi. Mapin yarısını dört nala geçebiliyor. Genişletmek için tıkla... Mustang a Tier'i geçtim b tier olarak gösteriliyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.284 Makaleler 3 Çözümler 197 10 Nisan 2023 #8 Nicodoz dedi: Eki Görüntüle 1735030 Mustang a Tier'i geçtim b tier olarak gösteriliyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten bakarsan öyle gösterir. Arap atlarının fiyatları bin küsür dolardan başlıyor ve rank gerektiriyor. Oyunun başı için Mustang kesinlikle en iyisi.
Nicodoz dedi: Eki Görüntüle 1735030 Mustang a Tier'i geçtim b tier olarak gösteriliyor. Genişletmek için tıkla... İnternetten bakarsan öyle gösterir. Arap atlarının fiyatları bin küsür dolardan başlıyor ve rank gerektiriyor. Oyunun başı için Mustang kesinlikle en iyisi.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.602 Makaleler 1 Çözümler 7 10 Nisan 2023 #9 ItsAllGoodman dedi: Kesinlikle Mustang. Arap atlarından çok daha ucuz ve iyi. Mapin yarısını dört nala geçebiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun ilk olarak 15 Dolara satın aldırttığı atı kullanıyorum at geliştiği için mi bilmiyorum ama çok hızlı koşup hiç yorulmuyor.
ItsAllGoodman dedi: Kesinlikle Mustang. Arap atlarından çok daha ucuz ve iyi. Mapin yarısını dört nala geçebiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun ilk olarak 15 Dolara satın aldırttığı atı kullanıyorum at geliştiği için mi bilmiyorum ama çok hızlı koşup hiç yorulmuyor.
Nicodoz Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 1.407 Çözümler 2 10 Nisan 2023 #10 WosTidReis dedi: Oyunun ilk olarak 15 dolara satın aldırttığı ATI kullanıyorum at geliştiği için mi bilmiyorum ama çok hızlı koşup hiç yorulmuyor. Genişletmek için tıkla... Sen ona hızlı koşuyor diyorsan diğerlerine binsen neolacak acaba
WosTidReis dedi: Oyunun ilk olarak 15 dolara satın aldırttığı ATI kullanıyorum at geliştiği için mi bilmiyorum ama çok hızlı koşup hiç yorulmuyor. Genişletmek için tıkla... Sen ona hızlı koşuyor diyorsan diğerlerine binsen neolacak acaba