RDR2'de attan ata eşya aktarma

haiseğ

Picopat
Daha fazla  
Ya her yerde aradım bulamadım videolara baktım en son atın yüklüğünü açıp her şeyi çıkarttım ML gibi her şeyim gitti... Attan ata nasıl itemleri aktarabilirim? (içkiler can potları vs...)

Oyunda kendinize ait 1 eyer vardı sanırsam, onun içinde tüm eşyalar oluyor, eyeri çıkarıp farklı bir ata takabilirsin.

Nasıl çıkartacagim bilmiyorum ki ;(((

Kapatmadıysanız oyunun her zaman sol alt köşesinde o anki etkileşime girebileceğiniz şeyler yazar. Atın yanına yaklaştığında gösterir. Ayrıca at demişken, Arap atı öneririm.

Kapatmadıysanız oyunun her zaman sol alt köşesinde o anki etkileşime girebileceğiniz şeyler yazar. Atın yanına yaklaştığında gösterir. Ayrıca at demişken, Arap atı öneririm.

Tamamdır teşekkürler açık kalsın burası yazarim galiba daha ahır gorevini yapmadım (PS'den oynadım ama PC'ye geçtim dil yuzunden)

Evet ya buldum hosea ile ava ciktigim zaman eğer alma koyma geliyormuş... Bu arada herkes Arap atı diyor ama bir videoda guclu atlari alin demisti korkup kacmamasi içinn.

Kim dediyse doğru demiş. Heybetli atlar korkusuz oluyor. Ve sizin için çok daha iyi olur tabii ki. Bir tane at vardı, ismini hatırlamıyorum ama hem hızlı hem korkusuzdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…