Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #1 Dostlarım John'a geçtikten sonra bandanamı hızlı erişim menüsünden yani Tab'dan kullanamıyorum. Kıyafet menüsünde ve envanterimde görünüyor ama Tab'da sadece eldivenlerim var. Sürprizbozan: Ssler
Dostlarım John'a geçtikten sonra bandanamı hızlı erişim menüsünden yani Tab'dan kullanamıyorum. Kıyafet menüsünde ve envanterimde görünüyor ama Tab'da sadece eldivenlerim var. Sürprizbozan: Ssler
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.880 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #2 Direkt envanterden de kullanabiliyorsun.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #3 Rouly dedi: Direkt envanterden de kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama tab menüsünde istiyorum. Hızlıca kullanabilmek varken envanteri açmak istemiyorum.
Rouly dedi: Direkt envanterden de kullanabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama tab menüsünde istiyorum. Hızlıca kullanabilmek varken envanteri açmak istemiyorum.