RDR2'de chapter 2'den sonra ne yapılır?

BerkayCLTK

Kilopat
Daha fazla  
Chapter 2'ye geçtim saçma sapan dolaşıyorum millete çatıyorum adam öldürüyorum polisler beni vuruyor doğuyorum. Oluyor ona gidiyorum farklı görevler veriyor ama oyun ilerliyor mu acaba? Yani oyunun hikayesi ilerlemesi için ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (3)-min.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı ana görevleri yap. Hikaye ilerleyişini progress menüsünden görebilirsin.

Sarı ikonlu görevler ana görevlerdir, onları yap. Ama tamamen ana görev odaklı gitme, haritayı gez, yan görevler karşına çıkacaktır, daha çok zevk alırsın. Ayrıca düşük onurlu oynamak daha eğlenceli olsa da oyunun sonuna doğru onurunu yükseltirsen daha iyi olur.

İfadeler: xBN
Öncelikle NPC'lere vurmayın. Oyunun kaderini belirliyor yaptıklarınız sarılar ana görevler, beyazlar yan görev. Sarıları yaparak bambaşka seviyelere gidebilirsin. Kovboy!

Horseman, bandit vs. gibi challengelar var 10 seviye onları yavaş yavaş yap Full oyunun ana görevine odak gidersen oyun bittikten sonra biraz boşlukta hissediyorsun o yüzden ara ara kendini nadasa bırak yan görevleri challangeları yap, git bitki topla at evcilleştir, ne bileyim gez dolaş boş beleş sonra 2-3 ana görev yap tekrar gez dolaş

İfadeler: xBN
Merhaba değerli yorumunuz için teşekkür ederim ancak Çoktan 20-30 kişi vurmuş bulundum BU durum iyi bir kovboy olursam düzelir mi birde onur barını nasıl doldurabilirim? Yoldaki kimi görse selam veriyom uzatırsam Silah çekip vuruyo beni herkes çok gergin

C6'da onur yükseltecek çok görev gelecek, daha 30-40 saatiniz var EN AZ. Erken safhalarda onuru dert etmeyin.

Chapter 6'ya kadar bence onurunuzu yüksek tutmanıza gerek yok, ilk oynayışınız olduğu için zevkli bir şekilde oynamak daha iyi bence.

Onur yükseltme taktikleri içeren videolar var, onları izleyebilirsiniz. Örnek olarak bir tanesini yapıştırıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sarı görevler ana görevler oluyor onları yapabilirsin. Onun dışında gezerken dolaşırken yan görevler çıkabiliyor ve öyle eski oyunlardaki gibi basit görevler değil hepsinin ayrı hikayesi var ve ana hikayeyle bağlantılı olabiliyor göz gezdir derim. Bir de insanlara çok saldırma onur sistemi var hikayedeki belirli şeyler değişiyor iyi ya da kötü şeyler yaparak yükseliyor ve azalıyor.

Anladım hocam sağolun oyun biraz büyükte kavraması zaman alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…