w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Ağustos 2023 #1 Selam, doğunun efsanevi kıyafeti almak için mücadeleri yapıyorum, fakat keskin nişancı, hayatta kalma uzmanı vs. zorluyor. Mücadelerin hepsini tamamlayan varsa anlatabilir mi? Veya tek tek anlatırım da. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Selam, doğunun efsanevi kıyafeti almak için mücadeleri yapıyorum, fakat keskin nişancı, hayatta kalma uzmanı vs. zorluyor. Mücadelerin hepsini tamamlayan varsa anlatabilir mi? Veya tek tek anlatırım da.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 Hocam ben tamamladım da, üstüne yazıyor zaten. En kötü YouTube'a İngilizcesini yazın GTASeries hepsini yapmıştı. Oradan izlersiniz.
Hocam ben tamamladım da, üstüne yazıyor zaten. En kötü YouTube'a İngilizcesini yazın GTASeries hepsini yapmıştı. Oradan izlersiniz.
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Ağustos 2023 #3 YouTube'da rehber videoları bulunuyor. RDR 2 Challenges guide yazarak bulabilirsiniz.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 18 26 Ağustos 2023 #4 Aeronight dedi: Hocam ben tamamladım da, üstüne yazıyor zaten. En kötü YouTube'a İngilizcesini yazın GTASeries hepsini yapmıştı. Oradan izlersiniz. Genişletmek için tıkla... Ya hocam yapması zor anlıyorum da, baya deniyorum olmuyor. Oradan izleyeyim. 591529 dedi: YouTube'da rehber videoları bulunuyor. RDR 2 Challenges guide yazarak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, bakıyorum.
Aeronight dedi: Hocam ben tamamladım da, üstüne yazıyor zaten. En kötü YouTube'a İngilizcesini yazın GTASeries hepsini yapmıştı. Oradan izlersiniz. Genişletmek için tıkla... Ya hocam yapması zor anlıyorum da, baya deniyorum olmuyor. Oradan izleyeyim. 591529 dedi: YouTube'da rehber videoları bulunuyor. RDR 2 Challenges guide yazarak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, bakıyorum.