Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Görevlerden ve atmosferi tatmaktan hayvan avına pek önem vermedim. Chapter 4'teyim. Charles ile bizon avlamıştık en son. Kürklerinden kıyafet yapılıyor diye duydum. Ne yapabilirim av yaparak? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Görevlerden ve atmosferi tatmaktan hayvan avına pek önem vermedim. Chapter 4'teyim. Charles ile bizon avlamıştık en son. Kürklerinden kıyafet yapılıyor diye duydum. Ne yapabilirim av yaparak?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 Efsanevi hayvanların derilerinden veya kusursuz hayvanların derilerinden bir takım giysiler üretebiliyorsunuz.
Efsanevi hayvanların derilerinden veya kusursuz hayvanların derilerinden bir takım giysiler üretebiliyorsunuz.
HamzaAts Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 771 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 Avlanarak çantanı geliştirebilirsin giysiler açabilirsin ve sanırsam birkaç başarım alınıyor başarı kısmında.
Avlanarak çantanı geliştirebilirsin giysiler açabilirsin ve sanırsam birkaç başarım alınıyor başarı kısmında.
Chuck Norris Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 2.298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #4 Adrastos dedi: Efsanevi hayvanların derilerinden veya kusursuz hayvanların derilerinden bir takım giysiler üretebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bunu öğrendiğim iyi oldu. Valla Saint Denis terzisine gidiyorum yaptığım kombinler pek içime sinmedi. Bakalım iyi bir şeyler çıkarsa güzel olur.
Adrastos dedi: Efsanevi hayvanların derilerinden veya kusursuz hayvanların derilerinden bir takım giysiler üretebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bunu öğrendiğim iyi oldu. Valla Saint Denis terzisine gidiyorum yaptığım kombinler pek içime sinmedi. Bakalım iyi bir şeyler çıkarsa güzel olur.