totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.311 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #31 B.Özdemir dedi: Kendisi ayarlıyor ama manuel olarak ayarlamak istemiyorum hamallık gibi geliyor ama oyundaykken fan kaçta dönüyor bakacağım. Genişletmek için tıkla... Banada hamallık geldiği için bir kere hangi derecede yüzde kaç döneceğini ayarlıyıp bıraktım. reyxerme dedi: 40 Dan sonra otomatik çalışması gerek. Genişletmek için tıkla... otomatik çalışıyor zaten 80 e kadar hızı değişmiyordu.
B.Özdemir dedi: Kendisi ayarlıyor ama manuel olarak ayarlamak istemiyorum hamallık gibi geliyor ama oyundaykken fan kaçta dönüyor bakacağım. Genişletmek için tıkla... Banada hamallık geldiği için bir kere hangi derecede yüzde kaç döneceğini ayarlıyıp bıraktım. reyxerme dedi: 40 Dan sonra otomatik çalışması gerek. Genişletmek için tıkla... otomatik çalışıyor zaten 80 e kadar hızı değişmiyordu.
reyxerme Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 649 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #32 B.Özdemir dedi: Ben normal buluyorum hocam RDR2'ye göre. Genişletmek için tıkla... totra_proska dedi: Banada hamallık geldiği için bir kere hangi derecede yüzde kaç döneceğini ayarlıyıp bıraktım. otomatik çalışıyor zaten 80 e kadar hızı değişmiyordu. Genişletmek için tıkla... Yanii oraya kadar geliyorsa MAX fan açılır.
B.Özdemir dedi: Ben normal buluyorum hocam RDR2'ye göre. Genişletmek için tıkla... totra_proska dedi: Banada hamallık geldiği için bir kere hangi derecede yüzde kaç döneceğini ayarlıyıp bıraktım. otomatik çalışıyor zaten 80 e kadar hızı değişmiyordu. Genişletmek için tıkla... Yanii oraya kadar geliyorsa MAX fan açılır.