RDR2 font sorununun bir çözümü var mı? Sanırım eskiden çalışan taktikler şimdi bir işe yaramıyor ne yaptıysam ne denediysem işe çözümü bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan var mı? RDR2 Türkçe yama kurduktan sonra oluşan kutucuk sorununu nasıl çözebilirim? (Steam'den oynuyorum)
Yamayı yapan ekibin Discord adresine gidip en güncelini indirmek gerekiyor orijinal oyun güncellenince yamanında güncellenmesi gerekiyor yamayı yapan ekip makine çeviri.
Kolay diyen oldu mu? Yamayı yapan ekibi ve kişileri biliyor musunuz? Yamayı kullandın mı? Yamanın ilk çıktığı günden beridir takip eden ve kullanan birisi olarak oyuna güncelleme gelince font.exe çalışmaz exe değişimi yapıyor ve hazır yoksa font hazır sadece Türkçede ki harfler oluşmuyor. Hatta ilk fontu ben test ettim.
Kolay diyen oldu mu? Yamayı yapan ekibi ve kişileri biliyor musunuz? Yamayı kullandın mı? Yamanın ilk çıktığı günden beridir takip eden ve kullanan birisi olarak oyuna güncelleme gelince font.exe çalışmaz exe değişimi yapıyor ve hazır yoksa font hazır sadece Türkçede ki harfler oluşmuyor. Hatta ilk fontu ben test ettim.
Lifeboxtransfer is a fast file transfer service for sharing your files easily without membership. Click and start sharing your files fast and easily with lifeboxtransfer.