mert yünlü Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #11 EROLL47 dedi: RDR2 de 85-100 FPS arası FPS alırken şu an da 40-50 FPS alıyorum bir anda oldu. Çözümünü de bulamadım 6-7 aydır bu sorunu yaşıyorum. Bilen varsa yardim edebilir mi? Genişletmek için tıkla... belki dlss kapanıyordur kendi kendine bendede oluyor arada bazen oyüzden söyledim
EROLL47 dedi: RDR2 de 85-100 FPS arası FPS alırken şu an da 40-50 FPS alıyorum bir anda oldu. Çözümünü de bulamadım 6-7 aydır bu sorunu yaşıyorum. Bilen varsa yardim edebilir mi? Genişletmek için tıkla... belki dlss kapanıyordur kendi kendine bendede oluyor arada bazen oyüzden söyledim
aurora5986 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #12 EROLL47 dedi: Kanka oda 0 da zaten bir şey var bunda ama ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunu şarja takılıyken mi oynuyorsun? Bir de hangi ayarda oynuyorsun?
EROLL47 dedi: Kanka oda 0 da zaten bir şey var bunda ama ne anlamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunu şarja takılıyken mi oynuyorsun? Bir de hangi ayarda oynuyorsun?
mert yünlü Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #13 aurora5986 dedi: Oyunu şarja takılıyken mi oynuyorsun? Bir de hangi ayarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... knk 4060 laptopta 3K Ultra ayarlarda 55-60 fps iyimi sence rdr 2
aurora5986 dedi: Oyunu şarja takılıyken mi oynuyorsun? Bir de hangi ayarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... knk 4060 laptopta 3K Ultra ayarlarda 55-60 fps iyimi sence rdr 2
EROLL47 Femtopat Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #14 mert yünlü dedi: belki dlss kapanıyordur kendi kendine bendede oluyor arada bazen oyüzden söyledim Genişletmek için tıkla... aurora5986 dedi: Oyunu şarja takılıyken mi oynuyorsun? Bir de hangi ayarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Şarjda kullanıyorum şimdi ayarlari aticam
mert yünlü dedi: belki dlss kapanıyordur kendi kendine bendede oluyor arada bazen oyüzden söyledim Genişletmek için tıkla... aurora5986 dedi: Oyunu şarja takılıyken mi oynuyorsun? Bir de hangi ayarda oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Şarjda kullanıyorum şimdi ayarlari aticam
dedpew Kilopat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #15 EROLL47 dedi: Şarjda kullanıyorum şimdi ayarlari atacağım. Genişletmek için tıkla... ThrottleStop indir Turbo'yu kapat işlemcin ısındığı için fren yapıyordur 100 derece oluyorsa macunu değiştirmeden çok kullanma.
EROLL47 dedi: Şarjda kullanıyorum şimdi ayarlari atacağım. Genişletmek için tıkla... ThrottleStop indir Turbo'yu kapat işlemcin ısındığı için fren yapıyordur 100 derece oluyorsa macunu değiştirmeden çok kullanma.
EROLL47 Femtopat Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #16 dedpew dedi: ThrottleStop indir Turbo'yu dedpew dedi: ThrottleStop indir Turbo'yu kapat işlemcin ısındığı için fren yapıyordur 100 derece oluyorsa macunu değiştirmeden çok kullanma. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
dedpew dedi: ThrottleStop indir Turbo'yu dedpew dedi: ThrottleStop indir Turbo'yu kapat işlemcin ısındığı için fren yapıyordur 100 derece oluyorsa macunu değiştirmeden çok kullanma. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
dedpew Kilopat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #17 CPU sıcaklığına bak.
EROLL47 Femtopat Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #18 dedpew dedi: CPU sıcaklığına bak. Genişletmek için tıkla... Sıcaklik 76 Derece gösteriyor bu normal değil mi?
dedpew dedi: CPU sıcaklığına bak. Genişletmek için tıkla... Sıcaklik 76 Derece gösteriyor bu normal değil mi?
dedpew Kilopat Katılım 8 Mayıs 2017 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #19 EROLL47 dedi: Sıcaklik 76 derece gösteriyor bu normal değil mi? Genişletmek için tıkla... CPU sıcaklığı ise normal ama attığın ekran görüntüsünde CPU ayarı açık değil MSI Afterburner'ın ayarından açman gerek.
EROLL47 dedi: Sıcaklik 76 derece gösteriyor bu normal değil mi? Genişletmek için tıkla... CPU sıcaklığı ise normal ama attığın ekran görüntüsünde CPU ayarı açık değil MSI Afterburner'ın ayarından açman gerek.
EROLL47 Femtopat Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #20 dedpew dedi: CPU sıcaklığı ise normal ama attığın ekran görüntüsünde CPU ayarı açık değil MSI Afterburner'ın ayarından açman gerek. Genişletmek için tıkla... Nasıl açık değil afterburnerden pek anlamıyorum cpu sıcaklığı 76-82 civari termal macun değiştirsemmi
dedpew dedi: CPU sıcaklığı ise normal ama attığın ekran görüntüsünde CPU ayarı açık değil MSI Afterburner'ın ayarından açman gerek. Genişletmek için tıkla... Nasıl açık değil afterburnerden pek anlamıyorum cpu sıcaklığı 76-82 civari termal macun değiştirsemmi