ahmet_ilker Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 Sadece blackwater görevi var orada da aranıyorum. Başka görev vermiyor. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG_1972.jpeg 370,1 KB · Görüntüleme: 43
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.672 Çözümler 17 23 Mart 2025 #2 Hocam dolar işaretli borçları toplayabilirsiniz. Ama oradaki görevi de yapmak zorundasınız. Hikaye görevi.
Hocam dolar işaretli borçları toplayabilirsiniz. Ama oradaki görevi de yapmak zorundasınız. Hikaye görevi.
KutluYuce Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 254 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #3 ahmet_ilker dedi: Sadece blackwater görevi var orada da aranıyorum. Başka görev vermiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... O görev bir karakter için önemli. Kilit görev gibi. Yani yapmak zorundasın. ahmet_ilker dedi: Sadece blackwater görevi var orada da aranıyorum. Başka görev vermiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Orada aranmanın sebebi hikaye ile alakalı, orada Pinkerton'lara yakalanmadan göreve girebilirsin.
ahmet_ilker dedi: Sadece blackwater görevi var orada da aranıyorum. Başka görev vermiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... O görev bir karakter için önemli. Kilit görev gibi. Yani yapmak zorundasın. ahmet_ilker dedi: Sadece blackwater görevi var orada da aranıyorum. Başka görev vermiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Orada aranmanın sebebi hikaye ile alakalı, orada Pinkerton'lara yakalanmadan göreve girebilirsin.
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 23 Mart 2025 #4 Hatırladığım kadarıyla belirli görevleri yapmadan yeni görevler gelmiyor.
ahmet_ilker Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #5 KutluYuce dedi: O görev bir karakter için önemli. Kilit görev gibi. Yani yapmak zorundasın. Orada aranmanın sebebi hikaye ile alakalı, orada Pinkerton'lara yakalanmadan göreve girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
KutluYuce dedi: O görev bir karakter için önemli. Kilit görev gibi. Yani yapmak zorundasın. Orada aranmanın sebebi hikaye ile alakalı, orada Pinkerton'lara yakalanmadan göreve girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 845 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #6 ahmet_ilker dedi: Sadece blackwater görevi var orada da aranıyorum. Başka görev vermiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam görev için o bölgeye gidince pinkertonlar sizi bulamıyor 3 kere bitirdim oyunu.
ahmet_ilker dedi: Sadece blackwater görevi var orada da aranıyorum. Başka görev vermiyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam görev için o bölgeye gidince pinkertonlar sizi bulamıyor 3 kere bitirdim oyunu.
KutluYuce Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 254 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #7 Ahnohnim dedi: Hocam görev için o bölgeye gidince pinkertonlar sizi bulamıyor 3 kere bitirdim oyunu. Genişletmek için tıkla... Reis bende 3 defa bitirdim göreve giderken kovalıyorlar.
Ahnohnim dedi: Hocam görev için o bölgeye gidince pinkertonlar sizi bulamıyor 3 kere bitirdim oyunu. Genişletmek için tıkla... Reis bende 3 defa bitirdim göreve giderken kovalıyorlar.
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 845 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #8 KutluYuce dedi: Reis bende 3 defa bitirdim göreve giderken kovalıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam demek ki ben hiç rastlamadım ben gittiğimde elimi kolumu sallayarak gitmiştim.
KutluYuce dedi: Reis bende 3 defa bitirdim göreve giderken kovalıyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam demek ki ben hiç rastlamadım ben gittiğimde elimi kolumu sallayarak gitmiştim.
KutluYuce Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 254 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #9 Ahnohnim dedi: Hocam demek ki ben hiç rastlamadım ben gittiğimde elimi kolumu sallayarak gitmiştim. Genişletmek için tıkla... Denk gelmiş sizde.
Ahnohnim dedi: Hocam demek ki ben hiç rastlamadım ben gittiğimde elimi kolumu sallayarak gitmiştim. Genişletmek için tıkla... Denk gelmiş sizde.