Dogukan Bulut Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 380 Çözümler 2 4 Nisan 2020 #1 Ben RDR2 oynarken ekran bulanık oluyor, başka oyunlarda yok ama RDR2'de oluyor. Sizce neyden kaynaklıdır? Bir de monitör TN panel, ondan olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2020
Ben RDR2 oynarken ekran bulanık oluyor, başka oyunlarda yok ama RDR2'de oluyor. Sizce neyden kaynaklıdır? Bir de monitör TN panel, ondan olabilir mi?
Çok Sinirli Biri Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #2 FXAA açıksa kapat MSAA aç. Not: Oyunun şahsi ayarlarını bilmiyorum genel grafikler için konuştum. Artı 0 Eksi
OgnitorenKs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Temmuz 2014 Mesajlar 1.993 Makaleler 16 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #3 Dogukan Bulut dedi: Ben RDR2 oynarken ekran bulanık oluyor, başka oyunlarda yok ama RDR2'de oluyor. Sizce neyden kaynaklıdır? Bir de monitör TN panel, ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Konuma göz atın. Ayarları kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Dogukan Bulut dedi: Ben RDR2 oynarken ekran bulanık oluyor, başka oyunlarda yok ama RDR2'de oluyor. Sizce neyden kaynaklıdır? Bir de monitör TN panel, ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Konuma göz atın. Ayarları kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
KS KS Dogukan Bulut Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 380 Çözümler 2 4 Nisan 2020 #4 Ben ultra high karışık ayarlarda oynuyorum. Geforce exprience otomatik olarak ayarladı. Artı 0 Eksi