T testomer Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #1 Arkadaşımla aynı monitörü kullaniyoruz bende RTX 3060 var onda RX 6600 arada ki renk farkı şu şekilde sizce sebepleri ne olabilir? Aynı yerde çekilmiş iki görüntü. Benim RDR2 görüntüm: Arkadaşımın RDR2 görüntüsü:
Arkadaşımla aynı monitörü kullaniyoruz bende RTX 3060 var onda RX 6600 arada ki renk farkı şu şekilde sizce sebepleri ne olabilir? Aynı yerde çekilmiş iki görüntü. Benim RDR2 görüntüm: Arkadaşımın RDR2 görüntüsü:
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 Grafik ayarları ve monitör ayarları farklı mı? Artı 0 Eksi
KS KS T testomer Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 yscof1eld dedi: Grafik ayarları ve monitör ayarları farklı mı? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlari ayni monitör ayarları farklı. Artı 0 Eksi
yscof1eld dedi: Grafik ayarları ve monitör ayarları farklı mı? Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlari ayni monitör ayarları farklı.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #4 NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız Digital vibranceyi yükseltin. Artı 0 Eksi
KS KS T testomer Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #5 micheal owen dedi: NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız digital vibranceyi yükseltin. Genişletmek için tıkla... Öylede bu şekil bir görüntü çıkıyor ortaya. Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız digital vibranceyi yükseltin. Genişletmek için tıkla... Öylede bu şekil bir görüntü çıkıyor ortaya.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.022 Makaleler 1 Çözümler 46 20 Haziran 2023 #6 HDR veya DLSS ile ilgili olabilir ayarların aynı olduğuna emin misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS T testomer Centipat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #7 die dedi: HDR veya DLSS ile ilgili olabilir ayarların aynı olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende DLSS acik onda FSR acik HDR ayarlarini kontrol etmedim. Artı 0 Eksi
die dedi: HDR veya DLSS ile ilgili olabilir ayarların aynı olduğuna emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Bende DLSS acik onda FSR acik HDR ayarlarini kontrol etmedim.