F farEX Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #1 RDR2'deki bazı yan görevleri kaçırdım. Mesela arthur ve sevdiği kadının olduğu yan görevin ikincisini yapmadım şimdi ise haritada gözükmüyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2021
RDR2'deki bazı yan görevleri kaçırdım. Mesela arthur ve sevdiği kadının olduğu yan görevin ikincisini yapmadım şimdi ise haritada gözükmüyor. Ne yapabilirim?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Kasım 2021 #2 Baştan başlayarak. Çünkü yan görevler Chapter'lara ayrılmış durumda.
F farEX Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #3 Peki sadece YouTube den izlesem olur mu. Yani demek istediğim oyunun ana hikâyesine bir etkisi olur mu acaba Akif dedi: Baştan başlayarak. Çünkü yan görevler Chapter'lara ayrılmış durumda. Genişletmek için tıkla... Peki sadece YouTube den izlesem olur mu. Yani demek istediğim oyunun ana hikâyesine bir etkisi olur mu acaba Son düzenleme: 22 Kasım 2021
Peki sadece YouTube den izlesem olur mu. Yani demek istediğim oyunun ana hikâyesine bir etkisi olur mu acaba Akif dedi: Baştan başlayarak. Çünkü yan görevler Chapter'lara ayrılmış durumda. Genişletmek için tıkla... Peki sadece YouTube den izlesem olur mu. Yani demek istediğim oyunun ana hikâyesine bir etkisi olur mu acaba