burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 434 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Oyuna tekrar başladım ama bu sefer yükseltme defteri bağış kutusunun yanında değildi. Ne yapmam gerek? Chapter 2'deyim.
Oyuna tekrar başladım ama bu sefer yükseltme defteri bağış kutusunun yanında değildi. Ne yapmam gerek? Chapter 2'deyim.
Artyom Alekseyevich Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.600 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #2 İlerleyen bölümlerde geliyor diye hatırlıyorum onu. Artı 0 Eksi
DimensionX Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 343 23 Ocak 2023 #3 burkie dedi: Oyuna tekrar başladım ama bu sefer yükseltme defteri bağış kutusunun yanında değildi. Ne yapmam gerek? Chapter 2'deyim. Genişletmek için tıkla... Chapter 2'nin ortalarinda geliyor dutch falan tanıtıyor hatta. Artı 0 Eksi
burkie dedi: Oyuna tekrar başladım ama bu sefer yükseltme defteri bağış kutusunun yanında değildi. Ne yapmam gerek? Chapter 2'deyim. Genişletmek için tıkla... Chapter 2'nin ortalarinda geliyor dutch falan tanıtıyor hatta.