Alperen Çankaya Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #1 RDR2'de karakter koşmuyor. Tuş atamalarından koşma tuşunu başka bir tuşa atadım olmadı, varsayılan ayarlara çevirdim yine olmadı, nasıl çözülebilir?
RDR2'de karakter koşmuyor. Tuş atamalarından koşma tuşunu başka bir tuşa atadım olmadı, varsayılan ayarlara çevirdim yine olmadı, nasıl çözülebilir?
M mete.e Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #2 Alperen Çankaya dedi: RDR2'de karakter koşmuyor. Tuş atamalarından koşma tuşunu başka bir tuşa atadım olmadı, varsayılan ayarlara çevirdim yine olmadı, nasıl çözülebilir? Genişletmek için tıkla... Kamp alanındaysa koşmuyor. Artı 0 Eksi
Alperen Çankaya dedi: RDR2'de karakter koşmuyor. Tuş atamalarından koşma tuşunu başka bir tuşa atadım olmadı, varsayılan ayarlara çevirdim yine olmadı, nasıl çözülebilir? Genişletmek için tıkla... Kamp alanındaysa koşmuyor.
KS KS Alperen Çankaya Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #3 GFring dedi: Kamp alanındaysa koşmuyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltme: W tuşuna iki kere bastığımda koşmaya başladı ama normalde bu tuş Shift tuşuydu eski haline nasıl çevirebilirim? Artı 0 Eksi
GFring dedi: Kamp alanındaysa koşmuyor. Genişletmek için tıkla... Düzeltme: W tuşuna iki kere bastığımda koşmaya başladı ama normalde bu tuş Shift tuşuydu eski haline nasıl çevirebilirim?
M mete.e Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #4 Alperen Çankaya dedi: Düzeltme: W tuşuna iki kere bastığımda koşmaya başladı ama normalde bu tuş Shift tuşuydu eski haline nasıl çevirebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunu silmiştim ama baktığımda iki kere w tuşuna basınca koşma ayarını kapatman gerekiyormuş. Artı 0 Eksi
Alperen Çankaya dedi: Düzeltme: W tuşuna iki kere bastığımda koşmaya başladı ama normalde bu tuş Shift tuşuydu eski haline nasıl çevirebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunu silmiştim ama baktığımda iki kere w tuşuna basınca koşma ayarını kapatman gerekiyormuş.
Madara Uchia Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 536 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek üniversite 9 Kasım 2024 #5 Oyun arayüzünün fotoğrafını çekip atar mısınız lütfen. Artı 0 Eksi
KS KS Alperen Çankaya Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2024 #6 The Nico dedi: Oyun arayüzünün fotoğrafını çekip atar mısınız lütfen. Genişletmek için tıkla... Tuş atamalarının olduğu kısmımı. Artı 0 Eksi
The Nico dedi: Oyun arayüzünün fotoğrafını çekip atar mısınız lütfen. Genişletmek için tıkla... Tuş atamalarının olduğu kısmımı.