Çözüldü RDR2'de karakter üstü çıkmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tmehmet

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sabah uyanıp oyuna girdim. Karakterin üstünde garip kıyafetler var ve çıkmıyor. Resim yüklüyorum. Bilenler yardım edebilir mi?

Dosya Ekleri

• 12Adsız.png
    516,6 KB · Görüntüleme: 44
Oyun orijinal Online mod bu görsel herhangi bir şey yüklemedim.

Kamptaki gardrop kısmindan sağ ve sol ok tuşlari ile satın aldıkların ve bulup/ürettiğin kırayfetler arasinda geçiş yapabiliyorsun. O şekilde bulup kıyafeti çıkar de.

Kıyafet sadece görünüyor bulamadım göreve girdim kıyafet görünmüyor dediklerinizi birazdan deneyeceğim.

Online modu denemedim ama kıyafet değiştirmeye çalıştığınızda ne oluyor?

Bir şey değişmiyor hala görünüyor.

Kamptaki gardrop kısmindan sağ ve sol ok tuşlari ile satın aldıkların ve bulup/ürettiğin kırayfetler arasinda geçiş yapabiliyorsun. O şekilde bulup kıyafeti çıkar de.

Hemen deneyeceğim.

Gardırop kısmında herhangi bir şey görünmüyor ve görevden çıkınca düzeldi gitti o görünüm şu an normal.

Bir şey daha soracağım oyunu ilk açtığımda bulunduğum yerde 10 15 tane iç içe geçmiş chest vardı onları açtım bir sürü Gold ve dolar çıktı.

Bug olmuş olabilir ama söylediğim aklında bulunsun ben zamanında çok aramıştım sadece kamptaki gardropta oluyormuş meğer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…