Rockstar Games RDR2'de klavye gecikmeli çalışıyor

PreVR

Hectopat
RDR2'yi oynarken klavye tuşları çok gecikmeli basıyorum. 5-6 saniye sonra tepki veriyor, başka bir oyunda olmuyor. Rockstar desteğe yazdım sorunu çözemediler. Önceden böyle bir durum yaşayıp sorunu çözebilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2'yi oynarken klavye tuşları çok gecikmeli basıyorum. 5-6 saniye sonra tepki veriyor, başka bir oyunda olmuyor. Rockstar desteğe yazdım sorunu çözemediler. Önceden böyle bir durum yaşayıp sorunu çözebilen var mı?
Merhaba, aynı problemi yaşıyorum. 500 saate yakın bir oynama sürem var Steam üzerinde, yaklaşık 1 ay önce bu problem başladı. Bilgisayara format dahi attım sorunu çözemedim.

Sadece RDR 2 oyununu açtığım anda bu problem oluyor, başka hiç bir oyun veya programda bu sorunu yaşamıyorum.

Siz problemi çözebildiniz mi acaba ?

Klavyeden dolayı olması muhtemel. Bir de klavyenizi değiştirip deneyin. Ucuz klavyelerde böyle gecikmeler oluyor. Biraz pahalı klavyeler denemeniz gerek.
Farklı klavyeyle de denedim, sorun devam ediyor. Hem aktif kullandığım hem de ikinci olarak denediğim klavyelerin ikisi de kalite ve marka olarak iyi klavyeler. Sadece RDR 2 oyununu açtığım anda bu problem oluyor; başka hiçbir oyun veya programda bu sorunu yaşamıyorum. 500 saate yakın oynama sürem var ve ilk defa böyle bir şey oluyor. Sanırım oyun kaynaklı bir problem çünkü Reddit'te gezdiğimde, son 15 gün içerisinde bunu yaşayan bir sürü kişi gördüm fakat çözümü bulamadım.

Bilgilendirme, linkini bıraktığım konuda ki adımları uyguladım ve problem çözüldü. Geçici bir çözüm fakat oyun güncellemeler ile sorunu ortadan kaldırana kadar bu şekilde bir çözüm elde edebiliriz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı