Yusuf Esen Picopat Katılım 16 Şubat 2025 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #1 Oyunun sonunda zaten veriyor. Ben chapter 1'de almayı başardım ama sadece bir silahını veriyor, ikincisini alabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2025
Oyunun sonunda zaten veriyor. Ben chapter 1'de almayı başardım ama sadece bir silahını veriyor, ikincisini alabilir miyim?
Çözüm Teyrn 20 Temmuz 2025 Fandom Wiki'de ve Reddit'te açılmış başlıklarda "Unique (özel) sayıldığı için sadece bir tane taşıyabiliyorsunuz." diye yazmışlar. Sürprizbozan
Fandom Wiki'de ve Reddit'te açılmış başlıklarda "Unique (özel) sayıldığı için sadece bir tane taşıyabiliyorsunuz." diye yazmışlar. Sürprizbozan
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.741 Çözümler 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #2 Fandom Wiki'de ve Reddit'te açılmış başlıklarda "Unique (özel) sayıldığı için sadece bir tane taşıyabiliyorsunuz." diye yazmışlar. Sürprizbozan Artı 0 Eksi Çözüm
Fandom Wiki'de ve Reddit'te açılmış başlıklarda "Unique (özel) sayıldığı için sadece bir tane taşıyabiliyorsunuz." diye yazmışlar. Sürprizbozan