Sürprizbozan RDR2'de nasıl hızlı bir şekilde Honor kasılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mertkaradag

Hectopat
Sanırsam Arthur'un ölümüne yaklaştım. Onun hasta olduğunu ve yavaştan dutch ve micah ile fikir ayrılığına düştüğünü fark ettim. Hızlı bir şekilde Honor kasıp "help john: High Honor" sonunu oynamak istiyorum. En son oynadığım bölüm Charles'ın bir arkadaşına yardım ettiğimiz bölüm. Bölümün sonunda charles bizden onun arkadaşına yardım etmemizi istiyor. Ben yardım etmeyi seçtim ve oyunu orada bıraktım. Fikirleriniz nedir? Sizce nasıl hızlı bir şekilde Honor kasabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önüne gelen herkese selam ver. Bu şekilde saygınlığın artar. Saint Denis mekanında gördüğün herkese selam verebilirsin misal olarak. Ben 3. bölümde bu şekilde güzel saygınlık kasmıştım.

Rastgele karşılaştığın Event'ler ile de kasabilirsin örneğin köylülere saldıran haydutlar görüp öldürerek.

Haritada gezerken bazı etkinlikler çıkıyordu. Onları yaparak kasabilirsin.
Bu etkinlikler ara sıra çıkıyordu karşıma. Çıkma olasılığı her yerde aynı mı yoksa özel bir yerde daha çok çıkar mı?

Hocam selam verme, kampındaki işleri yapma, darda kalanlara yardım etme, hayvanları sevmek (emin değilim), öldürebileceğin kimseleri öldürmemek, can çekişen hayvanı hemen öldürmek vs. Onur puanını artırır.

Bandits Challenge yapıyorum onurum yerlerde 😁

Bu etkinlikler ara sıra çıkıyordu karşıma. Çıkma olasılığı her yerde aynı mı yoksa özel bir yerde daha çok çıkar mı?

Bu etkinlikler her yerde çıkabilir. Ama dediğim olay sadece büyük çöllerde çıkar genelde at arabasıyla mal taşıyan insanlara musallat oluyorlar sizde kurtarıyorsunuz.

Hocam konu dışı ama affedin, 250$ ödül koymam lazım başıma nasıl yapabilirim ve yaptıktan sonra para ödemeden nasıl kurtulabilirim :). Bilen varsa buyursun

Hey there, mister. : r/reddeadredemption2

Herkese selam ver en basit yol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı