N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 3 Haziran 2023 #1 Selam. Şu ölüm gözü diye bir şey var. Videolara denk geldim, adam 4-5 kişiyi işaretleyip vuruyor ama ben agır çekıme alabılıyorum tek. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
Selam. Şu ölüm gözü diye bir şey var. Videolara denk geldim, adam 4-5 kişiyi işaretleyip vuruyor ama ben agır çekıme alabılıyorum tek.
4 403976 Megapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 7.396 Makaleler 6 Çözümler 82 3 Haziran 2023 #2 N0rvecli dedi: Selam. Şu ölüm gözü diye bir şey var. Videolara denk geldim, adam 4-5 kişiyi işaretleyip vuruyor ama ben agır çekıme alabılıyorum tek. Genişletmek için tıkla... Elinde silah varken Caps Lock tuşuna basıp yapıyorsun. İlerki seviyelerde q tuşu ile işaretlemen gerekir.
N0rvecli dedi: Selam. Şu ölüm gözü diye bir şey var. Videolara denk geldim, adam 4-5 kişiyi işaretleyip vuruyor ama ben agır çekıme alabılıyorum tek. Genişletmek için tıkla... Elinde silah varken Caps Lock tuşuna basıp yapıyorsun. İlerki seviyelerde q tuşu ile işaretlemen gerekir.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.277 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 N0rvecli dedi: Selam. Şu ölüm gözü diye bir şey var. Videolara denk geldim, adam 4-5 kişiyi işaretleyip vuruyor ama ben agır çekıme alabılıyorum tek. Genişletmek için tıkla... Q tuşu ile yapabilirsin.
N0rvecli dedi: Selam. Şu ölüm gözü diye bir şey var. Videolara denk geldim, adam 4-5 kişiyi işaretleyip vuruyor ama ben agır çekıme alabılıyorum tek. Genişletmek için tıkla... Q tuşu ile yapabilirsin.
valerion Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #4 Şu özelliği unutup fotoğrafçıyı kurtlardan kurtarma görevinde can çekişmiştim ya. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2023
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 2 Yer Bursa 3 Haziran 2023 #5 N0rvecli dedi: Selam. Şu ölüm gözü diye bir şey var. Videolara denk geldim, adam 4-5 kişiyi işaretleyip vuruyor ama ben agır çekıme alabılıyorum tek. Genişletmek için tıkla... Caps Lock ile açıyorsun, Q ile işaretliyorsun.
N0rvecli dedi: Selam. Şu ölüm gözü diye bir şey var. Videolara denk geldim, adam 4-5 kişiyi işaretleyip vuruyor ama ben agır çekıme alabılıyorum tek. Genişletmek için tıkla... Caps Lock ile açıyorsun, Q ile işaretliyorsun.