SinanE.Z Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 Red Dead Redemption 2 > Rhodes bölgesinde bulunan Gun Store kenarındaki bizden yardım isteyen tutsak arkadaşı nasıl kurtarabilirim? Oyun bitirme yüzdesi: %46.7
Red Dead Redemption 2 > Rhodes bölgesinde bulunan Gun Store kenarındaki bizden yardım isteyen tutsak arkadaşı nasıl kurtarabilirim? Oyun bitirme yüzdesi: %46.7
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.532 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #2 Silahçıya silah çektikten sonra bodrumda ne olduğunu soracağın bir seçenek çıkar, oradan sonrasını halledersin.
Silahçıya silah çektikten sonra bodrumda ne olduğunu soracağın bir seçenek çıkar, oradan sonrasını halledersin.
SinanE.Z Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #3 wanetage dedi: Silahçıya silah çektikten sonra bodrumda ne olduğunu soracağın bir seçenek çıkar, oradan sonrasını halledersin. Genişletmek için tıkla... Sorun da o ya dükkana girince silah seçeneği kayboluyor. Dışarda silah alıp içeri girsemde adamın kafasına vuruyorum kanun ile basım derde giriyor
wanetage dedi: Silahçıya silah çektikten sonra bodrumda ne olduğunu soracağın bir seçenek çıkar, oradan sonrasını halledersin. Genişletmek için tıkla... Sorun da o ya dükkana girince silah seçeneği kayboluyor. Dışarda silah alıp içeri girsemde adamın kafasına vuruyorum kanun ile basım derde giriyor
3x3 Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 801 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 SinanE.Z dedi: Sorun da o ya dükkana girince silah seçeneği kayboluyor.. Genişletmek için tıkla... Nişan al çıkması lazım.
SinanE.Z dedi: Sorun da o ya dükkana girince silah seçeneği kayboluyor.. Genişletmek için tıkla... Nişan al çıkması lazım.
SinanE.Z Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #5 3x3 dedi: Nişan al çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Silah ilede gelsem kafasına vuruyorum ne nisan al seçeneği ne de fare ile nisan alabiliyorum. F de bir şey etkilemiyor.
3x3 dedi: Nişan al çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Silah ilede gelsem kafasına vuruyorum ne nisan al seçeneği ne de fare ile nisan alabiliyorum. F de bir şey etkilemiyor.
gokhank1 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #6 SinanE.Z dedi: Sorun da o ya dükkana girince silah seçeneği kayboluyor. Dışarıda silah alıp içeri girsemde adamın kafasına vuruyorum kanun ile basım derde giriyor. Genişletmek için tıkla... Satıcının üzerine fareyi götürüp sağ tuşa basılı tut sol tuşa bir kere bas adamın kafasına silah çeker ateş etmeden öyle bekle oyun yönlendirir seni.
SinanE.Z dedi: Sorun da o ya dükkana girince silah seçeneği kayboluyor. Dışarıda silah alıp içeri girsemde adamın kafasına vuruyorum kanun ile basım derde giriyor. Genişletmek için tıkla... Satıcının üzerine fareyi götürüp sağ tuşa basılı tut sol tuşa bir kere bas adamın kafasına silah çeker ateş etmeden öyle bekle oyun yönlendirir seni.
SinanE.Z Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #7 gokhank1 dedi: Satıcının üzerine fareyi götürüp sağ tuşa basılı tut sol tuşa bir kere bas adamın kafasına silah çeker ateş etmeden öyle bekle oyun yönlendirir seni. Genişletmek için tıkla... Yönlendrimiyor işte sorunda o dediğin gibi yapıyorum zaten ama adam dönüp kafama silah ile vuruyor sonra soygun diye şerif yardımcısı geliyor
gokhank1 dedi: Satıcının üzerine fareyi götürüp sağ tuşa basılı tut sol tuşa bir kere bas adamın kafasına silah çeker ateş etmeden öyle bekle oyun yönlendirir seni. Genişletmek için tıkla... Yönlendrimiyor işte sorunda o dediğin gibi yapıyorum zaten ama adam dönüp kafama silah ile vuruyor sonra soygun diye şerif yardımcısı geliyor
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.532 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #8 SinanE.Z dedi: Sorun da o ya dükkana girince silah seçeneği kayboluyor. Genişletmek için tıkla... İlk önce binanın sağ tarafına, alt pencerenin yanına gidip tutsakla konuştun mu? İlk konuşmak gerekiyordu sanki.
SinanE.Z dedi: Sorun da o ya dükkana girince silah seçeneği kayboluyor. Genişletmek için tıkla... İlk önce binanın sağ tarafına, alt pencerenin yanına gidip tutsakla konuştun mu? İlk konuşmak gerekiyordu sanki.
SinanE.Z Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #9 wanetage dedi: İlk önce binanın sağ tarafına, alt pencerenin yanına gidip tutsakla konuştun mu? İlk konuşmak gerekiyordu sanki. Genişletmek için tıkla... Konuşmasam sence bu görevden haberdar olabilir miyim?
wanetage dedi: İlk önce binanın sağ tarafına, alt pencerenin yanına gidip tutsakla konuştun mu? İlk konuşmak gerekiyordu sanki. Genişletmek için tıkla... Konuşmasam sence bu görevden haberdar olabilir miyim?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.532 Makaleler 15 Çözümler 721 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #10 SinanE.Z dedi: Konuşmasam sence bu görevden haberdar olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, olabilirsin. İnternetten kaçırdığın görevlere bakıp bu görevi gördün ve yapmaya karar verdin, ancak konuşma ayrıntısını atladığını düşündüm belki. Çözüm bulmaya çalışıyoruz, agresif cevaplara gerek yok.
SinanE.Z dedi: Konuşmasam sence bu görevden haberdar olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, olabilirsin. İnternetten kaçırdığın görevlere bakıp bu görevi gördün ve yapmaya karar verdin, ancak konuşma ayrıntısını atladığını düşündüm belki. Çözüm bulmaya çalışıyoruz, agresif cevaplara gerek yok.