Sürprizbozan RDR2'de şimdi ne olacak?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zephyros

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, RDR2'yi bitirdim şimdi ise Epilouge bölümleri açıldı Arthur Morgan ne yazık ki öldü ve beni baya üzdü gerçekten.

Şimdi çiftlikteyim John karakterine büründüm, fakat tüm oyuncular olarak 50 saat boyunca oynadığımız Arthur Morgan'a alışmıştık şimdi John'a alışmak hiç kolay olmayacak. Oyun böyle mi sürecek yani? Tüm yan görevleri John ile mi yapacağız? Arthur yaşasaydı her şey daha iyi olurdu.

Epilouge oynamaya değer mi ayrıca? Siz oynadınız mı? Bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Bir süre böyle devam edecek. Sonra Micah'ın peşine düşeceksin. Devamı da RDR1 olayları. Ayrıca Arthur Morgan zirve olsa da John da güzel bir karakter. Alışılıyor zamanla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ya John'a hiç kanım ısınmadı daha doğrusu Arthur'u çok çok özlüyorum. Keşke doyasıya yaşasaymışım her şeyi Arthur'la

Rockstar adam akıllı oyun yapıyor ama sonu değişik oluyor ya.

Bari Arthur Morgan oradan kıl payı kurtulsaydı zaten Verem'in tedavisi de var bir çözümünü bulup kurtulurdu onunla doyasıya şeyler yapardık.

Feci spoiler yedim xd
O zaman sürprizbozan yazan bir şeye tıklamaman gerekiyordu

Geçmiş olsun.

Yok ya John'a hiç kanım ısınmadı daha doğrusu Arthur'u çok çok özlüyorum. Keşke doyasıya yaşasaymışım her şeyi Arthur'la

Hepimiz Arthur'u özlüyoruz maalesef.

Rockstar adamakıllı oyun yapıyor ama sonu değişik oluyor ya.

Bari Arthur Morgan oradan kıl payı kurtulsaydı zaten Verem'in tedavisi de var bir çözümünü bulup kurtulurdu onunla doyasıya şeyler yapardık.

Red Dead Redemption. Yani kefaret. Ana karakter eninde sonunda yaptıklarının bedelini ödeyecek. Arthur bu bedeli canıyla ödedi. Aynı şekilde RDR 1'de John Marston'da canıyla ödedi.

Ben de ilk oynayışımda öyle düşünüp ısınamadım hatta o bölümü oynamak için birkaç gün bekledim, erteledim. Oynayınca kötü olmadığını gördüm ama, devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…