Sürprizbozan RDR2'de şimdi ne olacak?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Spoiler üzerine spoiler yedim. Zaten RDR1 oynamazdım heralde grafikleri kötü yani.
Ben de ilk oynayışımda öyle düşünüp ısınamadım hatta o bölümü oynamak için birkaç gün bekledim, erteledim. Oynayınca kötü olmadığını gördüm ama, devam.
Ben de öyle yapacağım heralde

Bence de oynanmaz. 15 senelik oyun. Remake yapılırsa şans verilir. Zaten remake ile hikayede de ufak değişimler olabilir.

Buna katılmıyorum. RDR'yi diğer 15 senelik oyunlarla kıyaslama işini sadece oynamayan insanlar yapabilir. RDR 15 senelik oyun olmasına rağmen çoğu modern oyundan daha iyidir.

Buna katılmıyorum. RDR'yi diğer 15 senelik oyunlarla kıyaslama işini sadece oynamayan insanlar yapabilir. RDR 15 senelik oyun olmasına rağmen çoğu modern oyundan daha iyidir.

Belki ancak sizce RDR2'den bile pahalı olmayı hak eder mi? Oynarsam malum yollardan oynarım. O yolda tercihim değil çok.

Bence de oynanmaz. 15 senelik oyun. Remake yapılırsa şans verilir. Zaten Remake ile hikayede de ufak değişimler olabilir.
Hocam buglu buglu GTA San Andreas bitirmiştim

RDR1 de oynanmayacak durumda değil fakat grafikleri gerçekten aşırı kötü ve RDR2'den sonra geçildiği için oynanmaz

RDR2 Epilogue bitirdikten sonra RDR1 hikayesini izleyeceğim sadece.

Bu oyunu iyi ki oynamışım gerçekten inanılmaz keyifliydi.

Belki ancak sizce RDR2'den bile pahalı olmayı hak eder mi? Oynarsam malum yollardan oynarım. O yolda tercihim değil çok.
RDR2'den ara sıra daha pahalı oluyor evet.

Hayır tabii ki fiyat pahalılığını savunmuyorum. Hangi yolla oynarsanız oynayın demek istediğim RDR1 kaç senelik oyun olursa olsun günümüzde bile hala oynanabilecek seviyede. Benim aklım olsaydı önce RDR1 oynar sonra RDR2 oynardım mesela, RDR2 oynadıktan sonra dönmek çok zor olsa da sıfır bir oyuncu için 2025 yılında bile hala keyifle oynanır, çoğu modern oyuna da taş çıkartır.

Dostlar ayrıca GTA 5'i tekrar bitirmeyi düşünüyorum ama o da artık eskidi be. RDR2 mesela her türlü NPC ile iletişime geçebiliyoruz aranma olayları daha mantıklı, NPC'ler daha zeki.

GTA 5 cidden eskimiş gözüküyor her yandan. Grafikleri bile öyle artık.

GTA 6 hakkında düşünceleriniz neler peki?

Belki zaman içinde oynarım. John'un maceraları da ilgi çekici olabilir.

GTA 5 eski sayılmaz çok da bence. Aşırı eski geliyorsa grafik moduyla yine ilerlenir. GTA 6 zirve olacak ama RDR2 gibi aşırı detaylı bir şey beklemiyorum ben. Hikayesi iyi olsun, bol aksiyonlu olsun, görevler fantastik olsun, istediğim dükkana girebileyim hatta soyabileyim gibi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…