AX400 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 5 Haziran 2022 #11 PowerfulMan dedi: RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Mayıs 2022) bu linkteki değil mi?, çok tedirgin oluyorum bende olmayacağını düşünüyorum eğer bu yamaysa bende açayım daha rahat olur.Yeni başladım birlikte oynayabiliriz Dc ver hocam konuşuruz Genişletmek için tıkla... Makine Çeviri adlı DC grubuna gel orada en sonki yama bulunuyo, yardım da ederler sana.
PowerfulMan dedi: RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Mayıs 2022) bu linkteki değil mi?, çok tedirgin oluyorum bende olmayacağını düşünüyorum eğer bu yamaysa bende açayım daha rahat olur.Yeni başladım birlikte oynayabiliriz Dc ver hocam konuşuruz Genişletmek için tıkla... Makine Çeviri adlı DC grubuna gel orada en sonki yama bulunuyo, yardım da ederler sana.
PowerfulMan Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 652 Yer İstanbul 5 Haziran 2022 #12 AX400 dedi: Makine Çeviri adlı DC grubuna gel orada en sonki yama bulunuyo, yardım da ederler sana. Genişletmek için tıkla... Hocam senin dc nedir sistem ve oyun için bir şey danışacaktım
AX400 dedi: Makine Çeviri adlı DC grubuna gel orada en sonki yama bulunuyo, yardım da ederler sana. Genişletmek için tıkla... Hocam senin dc nedir sistem ve oyun için bir şey danışacaktım
mehterann Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 20 Mart 2023 #13 AX400 dedi: Aylardır kullanıyoruz grupça, bir şey olduğu yok. Oynamayıp ban yersin diyenleri takma. İstersen birlikte de oynayabiliriz bu arada… Genişletmek için tıkla... Hala Türkçe online oynuyormusunuz, hiç sorun çıktı mı?
AX400 dedi: Aylardır kullanıyoruz grupça, bir şey olduğu yok. Oynamayıp ban yersin diyenleri takma. İstersen birlikte de oynayabiliriz bu arada… Genişletmek için tıkla... Hala Türkçe online oynuyormusunuz, hiç sorun çıktı mı?
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #14 AX400 dedi: Aylardır kullanıyoruz grupça, bir şey olduğu yok. Oynamayıp ban yersin diyenleri takma. İstersen birlikte de oynayabiliriz bu arada… Genişletmek için tıkla... Halen kullanıyor musunuz? Ban yiyen oldu mu?
AX400 dedi: Aylardır kullanıyoruz grupça, bir şey olduğu yok. Oynamayıp ban yersin diyenleri takma. İstersen birlikte de oynayabiliriz bu arada… Genişletmek için tıkla... Halen kullanıyor musunuz? Ban yiyen oldu mu?