7 787098 Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 19 29 Haziran 2024 #1 Uzun zamandır RDR 2 oynuyorum ve mesela maske takıp adam öldürünce polisler peşine takılıyor sonra da bounty oluşuyor, kimliğimi gizleyemiyor muyum?
Uzun zamandır RDR 2 oynuyorum ve mesela maske takıp adam öldürünce polisler peşine takılıyor sonra da bounty oluşuyor, kimliğimi gizleyemiyor muyum?
nihaserme Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2024 #2 787098 dedi: Uzun zamandır RDR 2 oynuyorum ve mesela maske takıp adam öldürünce polisler peşine takılıyor sonra da bounty oluşuyor, kimliğimi gizleyemiyor muyum? Genişletmek için tıkla... Aslında gizliyorsunuz fakat tamamen gizlenmiyor. Sadece bounty daha zor oluşuyor.
787098 dedi: Uzun zamandır RDR 2 oynuyorum ve mesela maske takıp adam öldürünce polisler peşine takılıyor sonra da bounty oluşuyor, kimliğimi gizleyemiyor muyum? Genişletmek için tıkla... Aslında gizliyorsunuz fakat tamamen gizlenmiyor. Sadece bounty daha zor oluşuyor.