Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #1 Merhabalar. Oyunda 4. bölümdeyim. Daha önceden gidip beyaz Arap atını bulmuştum ve bayağı uzun süredir kullanıyorum. Bölüm 4'te siyah Arap atı açılıyor, ahır yerinden satın alabiliyoruz. Sizce alınır mı? Eski atım beni ne kadar idare ettirir?
Merhabalar. Oyunda 4. bölümdeyim. Daha önceden gidip beyaz Arap atını bulmuştum ve bayağı uzun süredir kullanıyorum. Bölüm 4'te siyah Arap atı açılıyor, ahır yerinden satın alabiliyoruz. Sizce alınır mı? Eski atım beni ne kadar idare ettirir?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 22 Mart 2021 #2 Şu anki atınızdan memnum değilseniz geçebilirsiniz. Özelliklerini karşılaştırın.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 22 Mart 2021 #3 Beyaz atla tüm oyunu bitirebilirsiniz. Siyah olanın sadece canı veya dayanıklılığı 1 yüksekti galiba.
Beyaz atla tüm oyunu bitirebilirsiniz. Siyah olanın sadece canı veya dayanıklılığı 1 yüksekti galiba.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #4 The G.O.A.T dedi: Şu anki atınızdan memnum değilseniz geçebilirsiniz. Özelliklerini karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... Beyaz Arap atını çok geliştirdim. Son seviyeden 1 önceki herhalde. Şu anda memnum.
The G.O.A.T dedi: Şu anki atınızdan memnum değilseniz geçebilirsiniz. Özelliklerini karşılaştırın. Genişletmek için tıkla... Beyaz Arap atını çok geliştirdim. Son seviyeden 1 önceki herhalde. Şu anda memnum.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 22 Mart 2021 #5 Ben hala daha ilk atımla birlikteyim. Baya da gelişti kendisi. Ayrılamıyoruz birbirimizden...
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #6 Gojira dedi: Ben hala daha ilk atımla birlikteyim. Bayağı da gelişti kendisi. Ayrılamıyoruz birbirimizden... Genişletmek için tıkla... Tennese walker mı? Bölüm 2'yi geçtiyseniz Arap atına geçin. Hem daha hızlı. holywitcherofrivia dedi: Beyaz atla tüm oyunu bitirebilirsiniz. Siyah olanın sadece canı veya dayanıklılığı 1 yüksekti galiba. Genişletmek için tıkla... Yani pek bir fark olmaz herhalde. İyi o zaman ben kendi atımla devam edeyim.
Gojira dedi: Ben hala daha ilk atımla birlikteyim. Bayağı da gelişti kendisi. Ayrılamıyoruz birbirimizden... Genişletmek için tıkla... Tennese walker mı? Bölüm 2'yi geçtiyseniz Arap atına geçin. Hem daha hızlı. holywitcherofrivia dedi: Beyaz atla tüm oyunu bitirebilirsiniz. Siyah olanın sadece canı veya dayanıklılığı 1 yüksekti galiba. Genişletmek için tıkla... Yani pek bir fark olmaz herhalde. İyi o zaman ben kendi atımla devam edeyim.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 22 Mart 2021 #7 Çok fark etmiyor, doğadan yarış atı yakalayıp onu geliştirin. Sürprizbozan Oyunun son yarısında her türlü kaybediyorsunuz.
Çok fark etmiyor, doğadan yarış atı yakalayıp onu geliştirin. Sürprizbozan Oyunun son yarısında her türlü kaybediyorsunuz.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 22 Mart 2021 #8 Dyflinn dedi: Tennese walker mı? Bölüm 2'yi geçtiyseniz Arap atına geçin. Hem daha hızlı. Yani pek bir fark olmaz herhalde. İyi o zaman ben kendi atımla devam edeyim. Genişletmek için tıkla... Yok, kalsın. Duygusal bağ oluştu bile.
Dyflinn dedi: Tennese walker mı? Bölüm 2'yi geçtiyseniz Arap atına geçin. Hem daha hızlı. Yani pek bir fark olmaz herhalde. İyi o zaman ben kendi atımla devam edeyim. Genişletmek için tıkla... Yok, kalsın. Duygusal bağ oluştu bile.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #9 HACIDANİKİNCİEL dedi: Çok fark etmiyor, doğadan yarış atı yakalayıp onu geliştirin. Sürprizbozan Oyunun son yarısında her türlü kaybediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hikaye gereğinden dolayı mı? Spoiler vermeden söylerseniz sevinirim. Gojira dedi: Yok, kalsın. Duygusal bağ oluştu bile. Genişletmek için tıkla... Aynen o bende de oldu ama yavaş kalıyor bende geçmek zorunda kaldım.
HACIDANİKİNCİEL dedi: Çok fark etmiyor, doğadan yarış atı yakalayıp onu geliştirin. Sürprizbozan Oyunun son yarısında her türlü kaybediyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hikaye gereğinden dolayı mı? Spoiler vermeden söylerseniz sevinirim. Gojira dedi: Yok, kalsın. Duygusal bağ oluştu bile. Genişletmek için tıkla... Aynen o bende de oldu ama yavaş kalıyor bende geçmek zorunda kaldım.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 22 Mart 2021 #10 Dyflinn dedi: Hikaye gereğinden dolayı mı? Spoiler vermeden söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet.
Dyflinn dedi: Hikaye gereğinden dolayı mı? Spoiler vermeden söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Evet.