RDR2'deki sonlar

mertkaradag

Hectopat
Benim bildiğim kadarıyla 4 tane son oluyor oyunda; help john (high Honor), help john (Low Honor), GO back for the money (high Honor), GO back for the money (Low Honor). Benim sorum bu Honor olayı nedir ve nasıl yüksek tutulur ve bu sonlarda ne oluyor? Çok fazla spoiler vermeden anlatırsanız sevinirim.

Benim bildiğim kadarıyla 4 tane son oluyor oyunda; help john (high Honor), help john (Low Honor), GO back for the money (high Honor), GO back for the money (Low Honor). Benim sorum bu Honor olayı nedir ve nasıl yüksek tutulur ve bu sonlarda ne oluyor? Çok fazla spoiler vermeden anlatırsanız sevinirim.

İnsanlarla iyi geçinmek = yüksek Honor, yolda millete selam vermek, yardım etmek vs. Honor veriyor. Birini öldürmek vs. düşürüyor.

Sonlar şu şekilde;
Micah ile dövüşürsünüz ama hasta olduğunuzdan kaybedersiniz. Son bir kez gün doğumunu izleyebilirsiniz.
Micah ile dövüşürsünüz, ve sonunda micah sizi vurur.
Micah size kampta pusu kurar ve dövüşün sonunda ölürsünüz
Ayırıcı onur seviyenizi yüksek tutmak için insanlara selam verebilirsiniz.

Ufak bir kesit izledim ve sanırsam Help John Low Honor'da Micah Arthur'un kafasına sıkıyordu. High Honor'da ne oluyor? Tüberkülozdan ölüyor diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim.
Sonlar şu şekilde;
Micah ile dövüşürsünüz ama hasta olduğunuzdan kaybedersiniz. Son bir kez gün doğumunu izleyebilirsiniz.
Micah ile dövüşürsünüz, ve sonunda micah sizi vurur.
Ayırıcı onur seviyenizi yüksek tutmak için insanlara selam verebilirsiniz.
Cevabımı aldım, tamamdır.
Peki siz hangi sonu yaptınız? Sizce en iyi son hangisiydi?

Ufak bir kesit izledim ve sanırsam Help John Low Honor'da Micah Arthur'un kafasına sıkıyordu. High Honor'da ne oluyor? Tüberkülozdan ölüyor diye biliyorum ama yanlışta biliyor olabilirim.

Cevabımı aldım, tamamdır.
Peki siz hangi sonu yaptınız? Sizce en iyi son hangisiydi?
Fan Made
Arthur'un Micah'ı öldürmesi 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı