RDR2’den nasıl keyif alabilirim?

The Virtuoso

Hectopat
Selam.

Başıma bir şey gelmeyecekse eğer, RDR2’den keyif alamadığımı söylemek istiyorum. Bu oyun her yerde o kadar övülüyor ki bende mi bir sorun var diyorum.

Oyun o kadar ağır ki…

Resmen at sürme simülasyonu!

10 dakika oyunu gerçekten oynuyorsam, aksiyona giriyorsam 50 dakika at sürüyorum.

Nasıl keyif alacağım ben bu “şaheser” oyundan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevmediyseniz zorlamaya gerek yok.

Sıkılarak da olsa dümenden bir hikayeyi bitirin sonrasında dolaşın mapte. Bu arada at sürmeyi sevmiyorsanız direkt oyunu bilgisayardan silin çünkü oyunun %90'ı at sürmekle geçiyor. Bu kötü bir şey değil bu arada at sürme mekaniği çok iyi ama maalesef ulaşım böyle.

Bir yerden bir yere isinlanamayacagina göre at sureceksin. At surmekten nefret etmek yerine at surmekten zevk almalısın. Oyuncu at ile bağdaşsin diye 50 tane mekanik koymuş adamlar. GTA'da da hep araba sürüyoruz mesela. Döneme uygun ne varsa onu kullanıyoruz.

Bunun dışında ilk 15 saat hikayeye giriş kısmı. Oyun Chapter 3 ile başlıyor, orta ve sonlara doğru aksiyon bitmiyor. Hikayeyi de anlayarak gitmen lazım oyunun keyfini sürmek için.

At sürme simülasyonu diyenler maksimum 5 saat oynamıştır.

V tuşuna basılı tutup sinematik modda oyunu daha iyi kavrayabilirsin ayrıca tahmin ediyorum ki oyunun başlarındasın biraz daha sabret oyunun ortlarına doğru işler kızışıyor ona rağmen hala keyif almıyorsan başka oyunlar denemeni öneririm sonuçta herkes aynı şeyi sevecek diye bir istisna yok.

Bende 10. saatteyim. Oyunu salmış durumdayım. At sürmekten çok sıkıldım. Haritada gezmek istesem Spider-Man oynarım. (linçlemeden önce oyunun daha başında olduğumu belirtmek isterim.)

Hocam v tuşuyla atlardan kurtulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…