RDR2'den önce RDR1'i oynamam gerekli mi?

Zaten Red Dead Redemption 2’nin Red Dead Redemption’dan önce oynanmasının öneriliyor olması tam bir saçmalık çünkü iki oyun arasında sadece grafik veya mekanik olarak değil her konu da bir devrim var.

Bahsetmiş olduğunuz karakterin veya atın bir yerlere çarpıyor olması sorununu yaşamamış olmak ile birlikte görev sırasında kişileri shift tuşuna basılı tutmuş olduğunuz takdirde takip edebiliyorsunuz.

Red Dead Redemption’ın açık dünyanın kısıtlı olması ve Grand Theft Auto ile arcade tadında olması doğru. Kimi insanlar bu yapıyı daha fazla seviyor ki oynanış sırasında senaryo açısından gerçekçi olmayan hiçbir şey de oyun içerisinde yer almıyor. Hatta Rockstar Games yazmış olduğu karakterler ve her görevde yeni bir şey öğretmeye çalışıyor olması ile kalitesini yine ortaya koyuyor.

Fanboyluk mu yapıyorsunuz ? Controller tam anlamıyla Weird. Koşarak ata binin atın nasıl hızlandığını göreceksiniz. Sağa sola çarpıyor ve dönüş alıyor. Ufak taşlara ve küçük ağaç dallarına da bal gibi takılıyor.

GTA IV movement sisteminin aynısı var. O oyunda sinir bozucuydu. Koşarken rahat dönüş alamıyorsunuz. At arabası kullanın tekerler değil de komple araç dönüyor ve dönerken de takılıyor. Oyun glitchli gibi duruyor. Fizikler tam oturmamış
Bu sorunu hiç yaşamadım demiş olmanız, İstanbul da ya da İzmir de gezdim fakat hiç denize rastlamadım demek gibi bir şey.

Silah animasyonu sorununu da mı yaşamadınız ? Mesela cepten çıkarırken kurşun çıkıyor ama o sırada silah daha hedefe dönmemiş bile. Yani kodlar ve animasyonlar benim bilgisayarımda farklı çalışıyor demek ki. Oyunun canı sıkılmış kafasına göre böyle şeyler yapıyor olmalı.

Hikaye için oynayacaksan önce rdr 2 den başlaman gerek sonra rdr 1 e geçebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…