RDR2'den sonra RDR1 oynanır mı?

Kayra342727

Hectopat
Yer
İstanbul
RDR2 oynadığım en gerçekçi, en iyi atmosfere sahip ve çok iyi bir grafiklere sahipti. Ayrıca çok detaylı bir oyundu ancak bu kadar güzel şeyi gördükten sonra RDR1 oynasam RDR1 vasat gelir mi?

Gelir, zaten bu yüzden insanlar başta 1 sonra 2yi oynayın diyor çünkü 2 çok çok daha gelişmiş ve eğlenceli bir oyun.

Hocam eğer direk RDR2'den hemen sonra oynarsanız muhtemelen sıkacaktır. Ama oyun -her ne kadar RDR2 gibi mükemmel bir oyun deneyimini yaşamış olsanız da - oynamaya değer. Ben de her ne kadar RDR2'yi oynamış olsam da RDR1'den zevk aldım. Hatta bu konuyu okuduktan sonra RDR1'i tekrar oynama kararı aldım.

RDR2 oynadığım en gerçekçi, en iyi atmosfere sahip ve çok iyi bir grafiklere sahipti. Ayrıca çok detaylı bir oyundu ancak bu kadar güzel şeyi gördükten sonra RDR1 oynasam RDR1 vasat gelir mi?

Sarmaz denendi onaylandı aşırı kötü geliyor çok vasat oyun RDR1.

Tam da Rdr 1 oynarken bu konuyu gördüm. Oyunu %70 tamamladım. Yani bir Rdr 2 beklemeyin. Açıkçası oynarken sıkılıyorum. Rdr 2'de hiç sıkılmamıştım. Sırf hikayeyi merak ettiğim için oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…