RDR2'nin 1491 sürümünde bulanıklık hala var mı?

jack ssparrow

Decapat
Daha fazla  
RDR 2'nin 1491 sürümünde bulanıklık hala var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1491.50 sürümündeyim karakter düz dururken net ama hareket halinde iken hafif bulanıklaşma oluyor.

İlk kurduğumda bu yüzden oyunu silmiştim tekrar kurdum oynuyorum alıştım galiba rahatsız edici bir durum yok.
Yanlış hatırlamıyorsam çözünürlük yükseltme gibi bir ayar vardı sen onu hangisinde kullanıyorsun hocam

Yanlış hatırlamıyorsam çözünürlük yükseltme gibi bir ayar vardı sen onu hangisinde kullanıyorsun hocam
Çok ayar denedim çözünürlük yükseltme ayarını da denedim çokta birşey değişmedi şu an kapalı o ayar. Araştırırken bir grafik ayarı buldum onu yaptım görüntü güzel fakat hareket edince bululaşıyor işte çözümü yok galiba.

Dur sana karakter sabit dururken ve yapabilirsem hareket halinde iken ekran görüntüsü alıp atayım az çok fikir sahibi olursun.

PC üzerinden Prt Sc yaptığımda duraklama menüsüne atıyor oyun o yüzden telefondan çektim az çok fikir sahibi olursun (bitki örtüsüne dikkat et).

Dosya Ekleri

• 1718144575509.jpg
    628,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 1718144575503.jpg
    521,2 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…