Sürprizbozan RDR2'nin bitmesine kaç görev ve kaç saat kaldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. RDR2'yi artık bitirmeme çok az kaldı chapter 6'dayım. En son bir fabrika vardı hem önceden oralardan bir şey çalıyorduk yanlış hatırlamıyorsam sahibini korkutmuştuk sonra oradan kaçmıştık. Tekrardan oraya 6-7 kişi gittik rains Fall'ın oğlu mu tam bilmiyorum bir adam ama onlardan olduğu kesin onlarla gittik fabrika yanıyordu sonra dutch beni satıyordu o adam kurtardı (rains Fall'un adamı/oğlu) beni sonra onu rains Fall'ın oraya götürdük sonra oyundan çıktım. Ortalama kaç görev ve kaç Saat'im kaldı oyunda? (biraz baştan sağma anlatmış olabilirim kısa kesmek istedim) ayrıca Arthur'un öldüğünün spoilerini maalesef yedim John Marston'a geçiyormuşuz onun bölümleride varmış sanırım onları kastetmiyorum arthurun ölümüne kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 1 2 saat kaldı hatta yanlış hatırlamıyorsam ondan sonraki son görev. John kısmı 10 saate yakın sürüyor.

Görevi bitirdiğimde 1 tane daha dutch görevi çıktı ondan sonra John'un görevi olabilir mi? Ayrıca demişsiniz bende sorayım John tarafı sarıyor mu?

Görevi bitirdiğimde 1 tane daha dutch görevi çıktı ondan sonra John'un görevi olabilir mi? Ayrıca demişsiniz bende sorayım John tarafı sarıyor mu?

Yok daha görevler var. En son görev kamp alanında olacak ama daha gelmemişsin oraya.

Başlarda amelelik yapmaktan sıkılıp silebilirsin ama çok uzun sürmüyor epilogue. Yerinde olsam sırf final için oynardım.

John tarafında paso amelelik yapıyorsun. Oyunun geri kalanıyla kıyaslarsak ilginç bir şey yok ben oynarken baymıştım.

Çok çok az kalmış.

Dutch'ın hareketlerine karşın, Arthur yavaş yavaş ondan soğuyor. Sonra Arthur'un ölümünden önceki soygunda, John'u bilerek kurtarmayışı ve Abigail'i kurtarmak istememesi bardağı taşıran son damla olmuştu. Çok az kalmış, sadece oynamaya devam edin. Yanlış hatırlamıyorsam en fazla 1-2 görev kaldı malum göreve.

Epilogue kısmının ilk görevleri çok sıkıcı.
John resmen amele gibi çiftçilik yapıyor. Berbat ve sefil bir durumda. Bir süre sonra kendini toparlıyor, kovboy kıyafetlerini giyiyor ve silahlarını alıyor. Eski John geri dönüyor ve artık görevler biraz eğlenceli olmaya başlıyor. Özellikle son görevi bekle. Üfff içinin yağları eriyecek finalde.

Merakımdan açtım yazıyı Dutch'ın hareketlerine karışını görüp kapattım direkt. Zaten bende Dutch'dan nefret etmeye başladım kahpelik yapıyor. Para için sattı direkt polislere karşı. Micah'da zaten ona tapıyor birkaç görev önce hem kavga ettik Micah'la (görev değildi anagationze yapıp karşı çıkmıştım ona)

Zaten 3-4 görev önceden artık arthur sevmediğini belirtiyordu Charles'larla konuşuyorken Dutch'dan.

Ayrıca hareketlerini karışın dediniz ya. Nasıl yani tam spoiler olarak söylemeyin ama görevlerde bize seçenek mi sunuyor oyun? Yoksa anagationze'mi? @fermaNga

Yok daha görevler var. En son görev kamp alanında olacak ama daha gelmemişsin oraya.

Kaç görev var?

Son düzenleme:
Oyuna bir gireceğim eğer bugün bitirirsem arthur tarafını yazarım bitiremezsem en son nereye geldim söylerim.

Dayanamadım açtım sürprizbozanı ve tam açtıktan 3-4 dakika sonra dutch John'u sattı.

Oyunu bitirdim... Yeni mirasın John geldi arthur sen bu kurtlar sofrasından çıkamadın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…