Cyberpunk'u tamamen bitirdim 1.31 ile başlayıp ara vermiştim 1.6'da devam edip bitirdim oyundaki optimizasyon sorunlarını geçiyorum benim bu oyunda karşılaştığım buglar genelde araç bugları olurdu sadece 1 tane görevi yapmama engel olan bug vardı. O da yan görevdi. Ondan dolayı umursamadım oyunu bitirdim. Ama RDR2 bilgisayar versiyonu için konuşuyorum Steam'den güncel sürüm, bu oyun Cyberpunk'tan çok daha fazla buglu, özellikle NPC'ler çıldırtıyor bazen hareket etmiyorlar bir anda ışınlanıyorlar, bazı ara sahnelerde biri silah sıkıyor ama silah sesi ve efekti yok. Bunu videoya çekeyim diye eski kayıta dönmüştüm ama o seferkinde düzeldi, böyle oyunun içine eden bir sürü daha bug var ve ben daha 3.bölümdeyim onlarca kez NPC'ler hareket etmediğinden dolayı görevi baştan başlattığım olduğu, oyunu buga sokacak bir şey de yapmıyorum. Adamlar tren üstünde koşarken buga giriyor koşmuyor görevim başarısız oluyor, adamlar atları koşturmuyor başarısız oluyor, adam ilerliyecek bana yer gösterecek yapmıyor yani anlayacağınız bu oyundaki NPC yapay zekasıda değil bu bug, diğer buglar pek umurumda olmuyor ama NPC bugları kafayı yedirtiyor ve bu aşırı şekilde fazla var oyunda.
Çıkalı 4 sene oldu ve düzeltilmemiş bu buglar belki ilk sürümde daha kötüydü. Mesela kaydedebildim ama ani çıkan bugları kayıta alamam ondan dolayı onları atamıyorum ama illa oynayanlar bilir ve ek olarak şunu da yazayım at kontrolleri klavye fare ile bazen bir takılıyor adı düzeltemiyorum. O da çok sorunlu buglu ne denirse sağa sola dönmüyor ve bazen at üstündeyken kameranın donduğu oluyor, çok sorunlu bir oyun.
Oyunun ilerlemesine etkisi olmayan bug.