B ByRyan Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 RDR2 kapanışın sonunda Dutch ya da Micah'a ateş edebiliyor muyuz? Hiç denemedim yoksa ateş edememiyoruz sadece silah mı doğrultuyoruz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2023
RDR2 kapanışın sonunda Dutch ya da Micah'a ateş edebiliyor muyuz? Hiç denemedim yoksa ateş edememiyoruz sadece silah mı doğrultuyoruz?
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.232 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #2 ByRyan dedi: RDR2 kapanışın sonunda Dutch ya da Micah'a ateş edebiliyor muyuz? Hiç denemedim yoksa ateş edememiyoruz sadece silah mı doğrultuyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben sadece Dutch'a ateş ettim sonra Micah beni vurdu. Muhtemelen Micah'ı vurursam da tam tersi oluyor.
ByRyan dedi: RDR2 kapanışın sonunda Dutch ya da Micah'a ateş edebiliyor muyuz? Hiç denemedim yoksa ateş edememiyoruz sadece silah mı doğrultuyoruz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben sadece Dutch'a ateş ettim sonra Micah beni vurdu. Muhtemelen Micah'ı vurursam da tam tersi oluyor.
B ByRyan Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #3 Ahmed.arif dedi: Hocam ben sadece Dutch'a ateş ettim sonra Micah beni vurdu. Muhtemelen Micah'ı vurursam da tam tersi oluyor. Genişletmek için tıkla... Vurunca tekrar başa atıyor değil mi silah doğrultma yerine.
Ahmed.arif dedi: Hocam ben sadece Dutch'a ateş ettim sonra Micah beni vurdu. Muhtemelen Micah'ı vurursam da tam tersi oluyor. Genişletmek için tıkla... Vurunca tekrar başa atıyor değil mi silah doğrultma yerine.
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.232 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #4 ByRyan dedi: Vurunca tekrar başa atıyor değil mi silah doğrultma yerine. Genişletmek için tıkla... Evet. Hatta biraz daha geriye atıyor olabilir tam hatırlamıyorum.
ByRyan dedi: Vurunca tekrar başa atıyor değil mi silah doğrultma yerine. Genişletmek için tıkla... Evet. Hatta biraz daha geriye atıyor olabilir tam hatırlamıyorum.