RDR2'ye 600 TL vermeye değer mi?

Makaleler
1
Herkese merhaba, şu anda Epic Games'te Red Dead Redemption 2, 600 TL'ye satılıyor. Bu oyunu hiç oynamadım, ancak almaya çok hevesliyim. Hayatımda ilk defa bu kadar yüksek bir meblağı bir oyun için harcayacağım. Sizce bu oyunu almaya değer mi? Çünkü kesinlikle devamlı oynayacağım.

Bence değer devamlı oynayacaksan. Ben spidermana 600TL verdim hikaye bitti yine de girip sallanıyorum değdi.

Peki hocam indirim kuponu gibi bir şeyler yok mu? İlk kayıt olanlara 24 saat içinde veriliyormuş diye duydum.

Tabii ki değer. 600 TL böyle bir şaheser için gayet iyi bir fiyat.
1 kere karıya gideceğinize RDR2 alın ve bu mükemmel zevki tadın. Cinsel isteklerinizi de Sadie Adler'ın kalçasına bakarak mastürbasyon yapıp giderirsiniz. (!)

600 TL'ye değeceğini sanmam hikayeli oyun sonuçta bitince silersiniz bir köşede durur. Çok almak istiyorsanız biraz bekleyin yaz indirimlerinde daha düşeceğini sanıyorum.

200 lira filan almıştım Epic'den iyi ki almışım.

Bende zamanında RDR 2'yi 98 TL'ye kaçırmıştım, indirimin bitimine 17 dakika kala indirimi sona erdirdiler ve alamadım. Bana çok koyuyor bu

İlk çıktığında 240TL'ye Steam'den almıştım. Hep Online oynadım hiç hikayesini oynamamıştım. Hikaye modunu oynamaya başlayalı 1-2 hafta oldu ve fazlasıyla keyifli. 600TL bana kalırsa net şekilde değer. Kalitesine değinmeyeceğim bile hikayesi ise fazlasıyla sürükleyici ve güzel merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…