RDR2'ye tekrar başlanır mı?

aspenaX

Hectopat
Sınavım olduğundan dolayı RDR2'ye yaklaşık 4 ay önce başladım ve 1 ay önce bitirdim. Yani toplam 3 ayda RDR2'yi bitirdim ama sınavım olduğundan dolayı onun bilincinde oynadığım için sanki biraz zevk alamamışım gibi hissediyorum. Sizce bir daha başlanır mı? Ve RDR2 gibi bir oyun önerisi de alabilirim biliyorsanız ama asıl konu tekrar başlanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınavım olduğundan dolayı RDR2'ye yaklaşık 4 ay önce başladım ve 1 ay önce bitirdim. Yani toplam 3 ayda RDR2'yi bitirdim ama sınavım olduğundan dolayı onun bilincinde oynadığım için sanki biraz zevk alamamışım gibi hissediyorum. Sizce bir daha başlanır mı? Ve RDR2 gibi bir oyun önerisi de alabilirim biliyorsanız ama asıl konu tekrar başlanır mı?

RDR2 çok uzun bir oyun bence zevk alarak oynaman için üzerinden uzun bir süre geçmesi lazım. Bu yüzden sana GoW oynamanı öneririm.

İlk bitirişiniz onurlu bir şekilde bitti ise onursuz karaktere başlayabilirsiniz veya tam tersi olduysa.

Sakin ve rahat bir şekilde oynamak daha eğlenmenizi sağlar. Ek olarak RDR2 gibi kaliteli bir oyun bulmanız biraz zor. Yine de GOW öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı