B beratkomurcu Femtopat Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar Arthur Morgan'ı yaşatmanın bir modu var mı? Varsa nedir? Yazabilir misiniz? Yani iyi sonla biten bir oyun istiyorum.
Arkadaşlar Arthur Morgan'ı yaşatmanın bir modu var mı? Varsa nedir? Yazabilir misiniz? Yani iyi sonla biten bir oyun istiyorum.
C C.Metee Hectopat Katılım 19 Aralık 2019 Mesajlar 616 18 Nisan 2025 #2 Her türlü ölüyor. Cömertliği iyi tutarsanız normal veremeden ölebilir.
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.637 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #3 beratkomurcu dedi: Arkadaşlar Arthur Morgan'ı yaşatmanın bir modu var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
beratkomurcu dedi: Arkadaşlar Arthur Morgan'ı yaşatmanın bir modu var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 759 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 18 Nisan 2025 #4 Maalesef hocam.
burak3911 Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2025 #5 beratkomurcu dedi: Arkadaşlar Arthur Morgan'ı yaşatmanın bir modu var mı? Varsa nedir? Yazabilir misiniz? Yani iyi sonla biten bir oyun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Arthur her türlü olüyor yüksek onur yaparsan ve oyun sonu John ile gidersen en iyi sonu görürsün.
beratkomurcu dedi: Arkadaşlar Arthur Morgan'ı yaşatmanın bir modu var mı? Varsa nedir? Yazabilir misiniz? Yani iyi sonla biten bir oyun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Arthur her türlü olüyor yüksek onur yaparsan ve oyun sonu John ile gidersen en iyi sonu görürsün.