RDR2'yi kaç kere bitirebilirsiniz?

Ben şuan da ilk oynayışımdayım oyunu 52 saat oynadım sanırsam ve şuan ki yüzdelik %42 falan olması lazım. Keşfederek oynuyorum.

Bitiremiyorum ben herkes çok iyi mükemmel diyor oyunu oynamak istiyorum ben de zevk almak istiyorum ama oyun bana çok ağır geliyor maximum 25 dakika sonra kapatıyorum asıl sorun bu değil çoğu oyunda böyle hissediyorum AC denedim GTA 5 denedim Cyberpunk denedim son 5 yılda zevk alarak oynadığım tek hikaye oyunu GoW oldu o kadar ben mi büyüdüm anlamadım ama oyunlardan zevk alamıyorum artık.

Arkadaşlar RDR2, bence bu forumda herkeste farklı bir yeri vardır. Ben oyunu 4 kez bitirdim. Sonuncu saveimde %100 bitirdim. Siz oyunu kaç kere bitirdiniz ve daha kaç kere daha bitirebilirsiniz?

Oyunu 2 kere bitirdim 3. yü oynuyorum şu an yüzlemeyi düşünüyorumda 500 saat oldu oyun umarım 3 yü 100 lemek için normal bir saattir.

Fazla gibi geldi ben 300 saatten kısa sürede bitirmiştim.

Ben ilk oynadığımda 70 ya da 80 saatte mi ne bitti 2.sinde 2. chapter ın sonunda save bozuldu en baştan başladım yine ilki gibi 70 80 saat gibi bir civarda bitti 3. sünde de de save 3. chapter ın ortasında bozuldu mecburen en baştan başladım şu an 3. chapter ın sonlarına yakınım ve 90 meydan okumayı yapıyorum bir 10 saatte AFK bıraktığımı düşünürsek dediğin gibi olması gereken saat 300 ama işte aksiliklerle fazladan 200 saat eklendi meydan okumalar 10 saat hikaye de bir 20 saatte falan bitse yan görevlerde bir 5 saat sürse 535 saatte falan oyunu 100 lemiş oluuorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…