RDR2'yi neden sevemedim?

Dyflinn

Hectopat
Yer
Sandalye
Daha fazla  
Merhabalar.

Nedense herkesin sevdiği RDR2 oyununu nedense hiç sevemedim. 1-2 yıldır indirip siliyorum, anlamadım. Oyun bana çok yavaş geliyor. Örneğin at sürme yerleri, 2 dakika atla hızlı gitmeye çalışıyorum at hemen yoruluyor. At sürmesi bana çok sıkıcı geldi. Onun dışında da görevlerde öyle. Bir göreve gitmek için 10 dakika falan at sürüyoruz. At hemen yorulunca da keyif vermiyor. Çatışma yerleri de monoton. Bu arada oyunu 9 saat Steam üzerinden oynadım ama nedense bir türlü sevemedim. Bunun sebebi ne olabilir? Oyun acaba sonradan açılıyor olabilir mi?

Umarım linç yemem.

Oyun acaba sonradan açılıyor olabilir mi?
Olabilir Hatta öyle. Oyunun başında pek aksiyon yok. Oyun Chapter III'ten sonra hızlanıyor.

Atınızın kondisyonunu yükseltin, veya başka at satın alın/evcilleştirin.

Son düzenleme:
At sürme olayını otomatiğe alabiliyorsunuz, o kendisi göreve gidiyor siz bir şeye dokunmuyorsunuz. Yoldayken yorulup yavaşlamıyor da. RDR2'yi sevmeyip de, hangi oyunları seviyorsunuz peki? Hangi oyunlar sizce bu oyundan daha iyi? Minecraft, Fortnite kitlesine hitap etmiyor olabilir.

Karlı bölgede vahşi bir at vardı. Evcilleştirin, iyi bir eyer takın ve atı sürdüğünüz sürece bolca G tuşuna basın. Haritanın bir ucundan diğer ucuna duraksamadan depar atarak gidebilirsiniz.

Karlı bölgede vahşi bir at vardı. Evcilleştirin, iyi bir eyer takın ve atı sürdüğünüz sürece bolca G tuşuna basın. Haritanın bir ucundan diğer ucuna duraksamadan depar atarak gidebilirsiniz.
Arap Atıydı sanırsam.

Hocam ben genelde GTA 5, Assassin's Creed serisi falan oynuyorum. Genelde hikaye tarzı yani.

RDR2'yi sevmeyip de, hangi oyunları seviyorsunuz peki? Hangi oyunlar sizce bu oyundan daha iyi?

Oyunu sevmemek oyunun kötü olduğunu göstermez.
Oyunu sıkıcı bulmak oyunun kötü olduğunu göstermez.
Oyunu becerememek oyunun kötü olduğunu göstermez.

Gerçekten bu kitleyi anlamıyorum. Birisi bir oyunu beğenmediğinde hemen damga yapıştırma, 'o zaman git cs valo oyna hehehehe' gibi ithamlar. Bana çok garip geliyor. Burdan benim RDR2'yi beğenmediğim falan çıkarılacak kesin ama öyle değil şu anda oynuyorum ve gayet de güzel.

Cümlenin başında ''sizce'' kelimesini kullanmışım zaten. Ona göre GTA 5 daha güzel olabilir. Sakin ol ve klavyeyi rahat bırak.

Tam bu kovboy görmesin diyecektim görmüş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…