RDR2'yi oynamalı mıyım?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Oynanır mı oynanmaz mı konusu değil. Şuan Metro serisinin ilk oyununu yarıladım. Bundan sonra Witcher 3 ve RE7 oynamak istiyorum ama o zaman RDR2 yaza yetişmiyor. Dönem başlayınca okuldan, kurstan oynamaya zamanım pek olmayacak. Ne yapmamı önerirsiniz?

Witcher 3'ü ve RDR 2'yi aradan çıkar derim, ikisi de çok uzun oyunlar. Metro ve RE 7 gibi nispeten kısa oyunları da okul zamanı oynarsın, madem çok fazla vaktin olmayacak.

Hocam RDR2 'ye başlayacaksanız sakın oyunla ilgili şeylere bakmayın. Bazı anneleri kötü işler çeviren arkadaşlar spoilerı koyuyorlar zevk kalmıyor adamda.

Bence RE7'yi 2 günde bitirirsin tatilde oynarsan (tüm günün PC başında geçiyorsa tabi), oynamadım ama 9 10 saatlik bir oyunun da çok detaylı bir hikayesi olacağını düşünmüyorum öyle olunca da okul ve kurstan kalan zamanda da oynayabilirsin hikayeden çok kopmadan o yüzden önce Witcher sonra RDR oynaman daha iyi olacaktır bence. RDR'yi önce oynamanı çok tavsiye etmem diğer oyunlar çok yavan kalıyor onu oynayınca hele hala oyunun etkisindeyken.

Bence madem vaktin az RDR2'ye başla. Sana sunacağı müthiş bir hikaye var. Okul başlamadan önce keyfini çıkar. Witcher 3'ün üstüne hemen RDR2'yi oynamak gerçekten seni yorar. İlla birini oynayacaksan da RDR2'ye başla gitsin. 60-70 saat Witcher 3 oynadıktan sonra RDR2 gibi ağır bir oyunu oynamak sıkabilir ve vaktin de az kaldığı için iyi olmaz bence. Kendini çok kasmadan bir tanesini seç ve başla. Biliyorum RDR2 kalitesinden sonra diğer oyunların o seviyede olmadığını hissediyorsunuz ama bu geçici bir durum. Witcher 3'e başladıktan bir süre sonra alışıyorsun. Kısacası bir tanesini seç ve hakkını vererek oyna. Benim tavsiyem RDR 2.

Hocam RDR2 'ye başlayacaksanız sakın oyunla ilgili şeylere bakmayın. Bazı anneleri kötü işler çeviren arkadaşlar spoilerı koyuyorlar zevk kalmıyor adamda.
Hocam maalesef sizin dediğiniz tabirdeki insanlardan dolayı oyunun sonunu öğrendim ama çok takmıyorum. Umarım zevkini düşürmez.

Bu mantıklı geldi hocam. Şu 2033'ü bitirip yükleyeyim şaheseri.

Hocam maalesef sizin dediğiniz tabirdeki insanlardan dolayı oyunun sonunu öğrendim ama çok takmıyorum. Umarım zevkini düşürmez.

Öleceğimizi biliyoruz ama yaşamaya devam ediyoruz. katılmıyorum yorumuna hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…