RDR2’yi sever miyim?

Rix

Centipat
Merhabalar. Sizce RDR2 alsam sever miyim? The Witcher 2 ve 3 almıştık. Sevmedim. Oynamıyorum ben. Abim oynuyor. The Forest’i seviyorum ama çok oynamıyorum. Genellikle CS:GO oynuyorum. Sizce RDR2‘yi sevebilir miyim?

Witcher 3'ü ben de sevmiyorum. Fakat RDR2 bir başyapıt. Oyunlarda 60 FPS takıntım vardır, oyun 55 FPS'e bile düşerse burun kıvırırım fakat RDR2'yi 30 FPS oynamaktan bile şikayetçi değilim. Başyapıt!

Hocam sizin karakteri biraz olsun gözümde canlandırabildim. Oyunu sevmezsiniz, maalesef.
Gözünüzde canlandırdığınız kişi tam olarak benim. Çocukluğumdan beri online oyunlarla büyüdüm. 7/24 online oyun oynayan tayfadanım. Hikayeli oyun deyince de aklıma genelde CoD, Tomb Raider gibi oyunlar gelir. Witcher'dır, Undertale'dır bu tarz oyuncuların mükemmel diyeceği oyunları hiç sevmem. Özellikle Witcher 3'ü kendimi zorlayarak 4 saat oynayabildim ancak. Fakat RDR2'yi, kişi ne tarz oyun seviyor olursa olsun bence bayılarak oynar.

Merhabalar. Sizce RDR2 alsam sever miyim? The Witcher 2 ve 3 almıştık. Sevmedim. Oynamıyorum ben. Abim oynuyor. The Forest’i seviyorum ama çok oynamıyorum. Genellikle CS:GO oynuyorum. Sizce RDR2‘yi sevebilir miyim?
Bilmem sever misin? Biz sen değiliz. Demosu varsa oynayıp öğrenebilirsin.

Son düzenleme:
İfadeler: Rix
Merhabalar. Sizce RDR2 alsam sever miyim? The Witcher 2 ve 3 almıştık. Sevmedim. Oynamıyorum ben. Abim oynuyor. The Forest'i seviyorum ama çok oynamıyorum. Genellikle CS:GO oynuyorum. Sizce RDR2‘yi sevebilir miyim?

Bu oyunu alırsan onla yatıp kalkacağını garanti ederim dahası bir zamanların Knight kadar bağımlılık yapar hikayesi sarar azı karar çoğu zarar benim söyleyeceğim bu kadar. Almayı hak etmiş Rockstar eseri birçok insana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…