RDR2'yi tam anlamıyla oynamak

Rova

Centipat
Daha fazla  
Selam.

RDR 2'ye birkaç kez baştan oynayıp bitirmeden bıraktım. Sebebim, oyun o kadar zevkli ve güzel hazırlanmış ki hiçbir detayı kaçırmak istemiyorum. RDR2 map diye bir uygulama indirdim. Haritada var olan her şeyi gösteriyor ve keşfettikçe onları uygulamada işaretliyorum.

Ama galiba bazı Chapter'larda olan olaylar ve keşfedilecek özel şeyler var. Chapter'lar geçtikçe bunları tekrar göremiyoruz.

RDR 2 de hiçbir detayı kaçırmadan oyunun suyunu çıkara çıkara nasıl oynarım? Tavsiyeleriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam yanlış anlamayın ama yaptığınız şey bana göre keşfetme duygusunu yok eder. Oyunun suyunu hiçbir yerden yardım almadan kendi başınıza yapınca çıkar. Görev yaparsnız sonra 2 saat etrafta takılır yan görev, etkinlik, bulmaca vb. şeyler yaparsanız zevkin doruk noktasına ulaşırsınız.

Hiçbir şeyi kaçırmayacağım derken eğlencenden olursun, kendin keşfet. Kasma bukadar.

Şunu söyleyebilirim ki oyunu ne kadar takıntılı şekilde oynarsam o kadar keyfim kaçtı. Doğal akışında oynayınca daha keyifli oluyor yani öyle haritalar indirerek vs değil de. Yan görevleri yaparak, yolda karşılaştığın durumlarla etkileşime girerek doğal akışında daha iyi oluyor.

O modu sil. Yeni chaptera geçmeden önce tüm yan görevleri ve görebildiğin her legendary hayvanı kes. Zaten bu ikisini yaparken tüm map açılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…